info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Advanced Forms OMS add on

 Output Management add on for Jeeves ERP

Advanced Forms is een state-of-the-art, gebruiksvriendelijke en flexibele output en document management oplossing voor bedrijven van elke grootte. Advanced Forms maakt het mogelijk om de aspecten rondom output management van Jeeves ERP vergaand te automatiseren. Van elektronisch factureren, digitale opmaak en distributie van uw bedrijfsdocumenten en geautomatiseerd printen van barcode labels op label printers,tot zelfs de digitale archivering van uw uitgaande documenten.

screenshot-advanced-formsVolgens diverse onderzoekinstanties blijkt dat bedrijven 1 tot 2% van de operationele kosten kunnen besparen door de vervanging van papieren facturen door elektronische facturen en door de automatisering van de gerelateerde processen. Zo blijkt volgens onderzoek- en analysebureau Quocirca dat e-facturatie de bedrijfsefficiëntie kan vergroten en worden de kosten van factuurverwerking tot maar liefst 70% gereduceerd.
In het huidige digitale en informatie tijdperk wordt het steeds belangrijker om enerzijds meer documenten, waaronder facturen en offertes, digitaal te sturen en anderzijds om meer controle te verkrijgen over de uitgaande documentenstroom. De automatisering en uitwisseling van digitale documenten in de totale communicatie structuur tussen u en uw klanten en leveranciers wordt daarmee cruciaal en biedt vele voordelen. Advanced Forms output management software

U bent op deze pagina: