1

Consistente en real-time informatie

JIS Nederland levert datawarehouse en real-time business intelligence-diensten voor gegevensintegratie op operationeel niveau. Onze diensten en producten voorzien u consistent en diepgaand van alle informatie die u nodig hebt om betere en beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de concurrerende positie handhaven.

2

Planning

Planning speelt een doorslaggevende rol bij het vermijden van fouten en het herkennen van kansen. In de Fashionindustrie wordt het resultaat dan ook sterk beïnvloed door de mate waarin de organisatie kan plannen. JIS Nederland heeft speciaal voor deze branche gerenommeerde producten ontwikkeld die het gehele fashionproces volledig overzichtelijk en zonder doublures automatiseren en inspelen op zaken als maatbogen, seizoenen en collecties.

3

Procesverbetering

Het vermogen van een organisatie om te overleven en uitmuntend te zijn hangt in grote mate af van de snelheid waarmee processen en strategieën kunnen worden geformuleerd en ontplooid. JIS Nederland is gespecialiseerd in producten voor de bedrijfsprocessen binnen de fashionindustrie en draagt hierbij mee aan keten- en distributieoptimalisatie om de doelrealisatie en de doelmatigheid te vergroten.

4

Financiële informatie

Financiële informatie moet correct, nauwkeurig, actueel en eerlijk zijn. Ongecontroleerde financiële informatie levert zowel risico’s met betrekking tot regelgeving als operationele risico’s op. De producten van JIS Nederland verzorgen precieze en actuele inzichten waarmee financiële informatie die gekoppeld is aan belangrijke fashionbranchekwesties en –evenementen kan worden beheert.

5

Communicatie

Om klanten optimaal te kunnen bedienen is een goede onderlinge, ketenbrede communicatie uiterst belangrijk. Communicatie draait om informeren, enthousiasmeren en aansturen. En niet alleen als eenrichtingsverkeer, maar als wisselwerking. JIS Nederland heeft een ruime ervaring op communicatiegebied in de fashionindustrie en biedt een gedegen scala aan oplossingen.

6

Kostenreductie

Vermindering van kwaliteitskosten heeft een positief effect op de kwaliteit. Een belangrijke sleutel in de producten- en dienstenaanpak van JIS Nederland zijn dan ook de elkaar versterkende verbeterconcepten in een samenhangend programma. Hierbij worden kostenreductie en prestatieverbetering gecombineerd. Een ideale uitgangssituatie voor de fashionindustrie.