De document output management software Advanced-Forms is een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing om uw uitgaande documentstromen (bijvoorbeeld facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten) eenvoudig te automatiseren.

Wij leveren Advanced Forms al jaren om Jeeves ERP ook op het gebied van document output een volledige oplossing te laten zijn. Speciaal voor Jeeves hebben wij een XML interface ontwikkeld, zodat klanten snel kunnen implementeren en zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van standaarden.

De behoefte aan documenten is gigantisch en neemt alleen maar toe. Traditioneel natuurlijk op papier, maar in toenemende mate digitaal. Of beide natuurlijk, daar richten we eenvoudig output flows voor in. Deze kunnen worden aangestuurd op bijvoorbeeld klant, klantsoort of land.

Document output management software

Jeeves ERP klanten zijn verschillend van elkaar en daarom is er altijd vraag naar specifieke documenten of instellingen. Daarnaast werkt het merendeel internationaal, wat leidt tot een forse uitbreiding van de documenten.

Uiteraard worden barcode documenten en etiketten ook aangestuurd vanuit Advanced Forms, van artikel etiketten tot verzend documenten.

Financiële documenten moeten veelal worden bewaard in originele uitvoering. Deze worden opgeslagen op een fileserver en ze kunnen snel worden gereproduceerd.

Binnen Advanced Forms is de mogelijkheid om het output document eerst te laten autoriseren, voordat het wordt verzonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan inkooporders (boven een bepaald bedrag).