Door middel van de functionaliteit in Jeeves Supply Chain Management is er volledig inzicht in de goederenstroom, zoals: voorraadbeheer, verkoop, inkoop, productie, service, financiën en logistiek. Met het geavanceerde voorraad ´tracking´ en replenishment en de robuuste warehouse management functionaliteit, kunnen processen worden gecontroleerd en beslissingen worden maken die direct bijdragen tot efficiency van de activiteiten en zodoende arbeids-en voorraadkosten verlagen.

Binnen de vele mogelijkheden die Jeeves Supply Chain biedt behoren ook integratie en communicatie met klanten en leveranciers.
Met functies ter ondersteuning van onder andere: meerdere magazijnen, verschillende valuta,  meertalig en multi-site klant en leveranciers ondersteuning is Jeeves de optimale ERP software voor de ondersteuning van de meest uiteenlopende handelsbedrijven. Natuurlijk worden logistieke transacties direct opgenomen in het geïntegreerde financiële systeem (zie ook Jeeves financieel management).

Aanpasbaarheid

Met Jeeves ERP software beschikt u door enkele eenvoudige aanpassingen over een ERP systeem, dat het onderscheidt geeft ten opzichte van de concurrentie:

  • Maak workflows die het unieke karakter van de eigen distributie cyclus ondersteunen en haal extra rendement uit de processen, van inkoop tot opslag en distributie.
  • Integreer de software op eenvoudige wijze met apparatuur en andere supply chain applicaties, zoals labelprinters, scanners, handhelds, EDI, externe WMS systemen, geautomatiseerde opslag-en zoeksystemen en elke andere applicatie die in de supply chain voorkomt.
  • Zoek op elk veld, of data om vragen snel te beantwoorden en problemen met leveranciers en partners op te lossen.
  • Maak het scherm geschikt voor de gebruiker. Verplaats velden, voeg ze toe of verwijder ze. Creëer eigen tabbladen, toetsen en rapporten.

Supply Chain Management: voorraad functionaliteit in verschillende gradaties

Magazijnen en het beheer van voorraad zijn per bedrijf verschillend. Afhankelijk van waarde en gebruik heeft Jeeves voor elke type klant de beste oplossing. In volgorde zijn dit:

Voorraadsysteem met papieren picking en documenten.

Voorraadsysteem met gebruik van barcode apparatuur en papieren en/of elektronische documenten.

Geavanceerd voorraadsysteem met WMS functionaliteit, gebruik van barcode apparatuur en/of papieren en/of elektronische documenten. Jeeves heeft hiervoor een eigen oplossing: Jeeves eWMS.

Geavanceerd WMS systeem. Jeeves biedt diverse interfaces, waaronder met Consafe Logistics Astro.