info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Jeeves BI software by Qlik

Jeeves heeft QlikView/QlikSense gekozen als Business Intelligence-oplossing voor haar ERP. Dankzij de krachtige, intuïtieve software is het mogelijk om snel en flexibel inzichten  in de vooraf gedefinieerde KPI’s te verkrijgen. Op basis van autorisatie is het mogelijk om met slechts één QlikView-applicatie (management cockpit) voor meerdere managementniveaus van overzichtelijke analyses te voorzien.

QlikView/QlikSense vermindert de noodzaak voor rapporten tot een minimaal niveau dankzij de mogelijkheid om binnen alle gegevens en elke relatie alleen dat onderdeel te selecteren dat specifiek geanalyseerd moet worden. Daarnaast maakt QlikView haarscherp duidelijk wat de kern van de business is en wat de gewenste bedrijfssuccessen oplevert. JIS levert diverse dashboards voor Jeeves ERP.

De belangrijkste voordelen van QlikView/QlikSense zijn:

 1. Tijdsbesparing
 2. Winststijging
 3. Verminderde rapportages
 4. Bedrijfsbrede informatieverzameling
 5. Verbeterde cockpitview

 

QlikView on mobile

QlikView on Mobile geeft gebruikers toegang tot de volledige QlikView Business Discovery ervaring, inclusief interactieve analyses, rijke visualisaties en associatieve zoekmogelijkheden. Hierdoor kunnen slimmere, snellere beslissingen op ieder gewenst detailniveau worden genomen. De Business Discovery ervaring met QlikView on Mobile is precies dezelfde ervaring als op een desktop- of laptop computer, doordat QlikView on Mobile alle bekende iPad functionaliteiten ondersteunt. Gebruikers kunnen hun eigen views definiëren, zoveel en zo eenvoudig of complex als is gewenst. QlikView on Mobile maakt het daarnaast mogelijk om data diepgaand te onderzoeken en bedrijfsvraagstukken vanuit iedere mogelijke invalshoek te benaderen. Omdat QlikView on Mobile browser-gebaseerd is, is het geen probleem wanneer een apparaat met QlikView erop kwijt raakt. Alle data bevindt zich op de QlikView server, zodat deze niet in verkeerde handen kan vallen. JIS Nederland biedt met QlikView on Mobile een cross-platformervaring zodat u altijd en overal productief en goed geïnformeerd kunt zijn.
QlikView on Mobile:

 • Maakt volledig gebruik van de voordelen van tablets
 • Uw data, op uw manier
 • Eén QlikView, elk apparaat
 • Beheersbaar en veilig

 

Jeeves Verkoop-dashboard

Het is voor organisaties cruciaal om winstgevende klanten, lagere prestaties en omzettrend op productniveau te identificeren. Daarnaast is het vermogen om te volgen, te analyseren en alle aspecten van de omzet te begrijpen van doorslaggevend belang.

Verkoop informatieHet krachtige maar makkelijk te gebruiken Jeeves Verkoop-dashboard biedt volledig inzicht en controle van het klant-, verkoop-, productkanaal doordat het relaties legt tussen elk aspect van het verkoopkanaal. Gebruikers kunnen volledig tot op transactieniveau dynamische analyses maken en op elk gewenst moment snel toegang tot de relevante verkoopinformatie van klanten krijgen. Daarnaast wordt er een signaal afgegeven bij boven- of onderpresteren. CEO’s / CFO’s willen het grote geheel. Het Jeeves Verkoop-dashboard voldoet aan deze eis.

Kenmerken:

 • Volledig dynamisch interactief verkoop dashboard.
 • Gedetailleerde drill-down in de verkooptrend.
 • Klantwinstgevendheidanalyse
 • Transactionele monitoring
 • Trendanalyse voor het maken van projecties
 • Centrale beheersing van alle disciplines van het verkoop-dashboard

 

Jeeves Debiteuren dashboard

Debiteurenbeheer is voor veel organisaties een heikel onderwerp. Het tijdig innen van rekeningen blijft voor elke ondernemer een voortdurend probleem. Inzicht is daarom uiterst belangrijk. Dit kan met de QlikView Debiteuren-oplossing voor Jeeves ERP.

Debiteuren modelHet debiteuren-analysemodel biedt de juiste middelen om altijd in ‘control’ te zijn over debiteurenvraagstukken. Deze dynamische oplossing zorgt ervoor dat de gebruiker altijd inzicht houdt en elke gewenste analyse tot op factuurniveau kan uitvoeren in slechts luttele seconden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig een ouderdomsanalyse uitvoeren zodat in oogopslag zichtbaar is welke afnemer achter is met betalingen.

De debiteuren-oplossing voorziet onder andere in:

 • Totaal openstaand saldo
 • Ouderdomsanalyse
 • Top openstaand saldo
 • Top vervallen saldo
 • Alle detailinformatie omtrent openstaand saldo, order, factuur, klant, periode etc.
 • Oplossing voor multicompany omgeving
U bent op deze pagina: