info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Enterprise Features

Met een robuuste set functies voor middelgrote bedrijven geeft Jeeves ERP uw organisatie vandaag de beste ondersteuning, maar ook in de toekomst. Het is eenvoudig om productkenmerken toe te voegen of: extra bedrijven, internationaal te werken en supply chain partners. Jeeves haar bedrijfsfuncties beslaan het gehele systeem. Met workflow management kunnen gehele verkoopprocessen worden bestuurd. Of voeg extra productkenmerken toe en master data management verzekerd u data consistentie over meerdere verkoop -en logistieke bedrijven.

 

Intercompany Transacties

Jeeves Intercompany Transacties (ICT) maakt het voor bedrijven met een complexe en geografisch verspreide bedrijfsstructuur mogelijk om als één entiteit naar klanten te werken. Dit onderdeel is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere distributiepunten, productie sites of verkoopkantoren., omdat Jeeves ICT de logistieke operaties aanstuurt tussen meerdere bedrijven. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld: ordergegevens, financiële transacties en de voorraadtransacties. Door het gebruik van Jeeves ICT is daarom een significante besparing mogelijk, daarnaast worden voorraadkosten lager, levertijden korter en de service naar klanten verhoogd.

Jeeves ICT beschikt over een compleet transparant beeld over al uw bedrijven, waardoor geautoriseerde gebruikers inzicht verkrijgen in saldo informatie over alle bedrijven of hoe groot de orderportefeuille is. Het orderproces tussen bedrijven verloopt volledig automatisch, zowel voor klantorders als voorraadverplaatsingen. Als order details wijzigen zal Jeeves ICT direct een update doorvoeren naar de orderinformatie bij het logistieke bedrijf. Dit proces werkt ook vice versa.

 

Master Data Management

De hoeveelheid data die een normaal bedrijf produceert blijft groeien, mede door de complexiteit en geografische diversiteit. Met gegevens verspreid over verschillende organisaties is data integriteit en consistentie in toenemende mate een issue aan het worden. Jeeves Master Data Management stelt u in staat om gegevens centraal te vast te leggen en te beheren. Evenals het vaststellen van regels voor gegevensinvoer, wijzigingen, replicatie, verwijdering en conversie voor meerdere business units.

Sommige van uw data zit mogelijk in alle bedrijven, maar misschien hebben alleen uw verkoopbedrijven het recht om die gegevens bij te werken. Of misschien moeten bepaalde gegevens worden omgezet als het van bedrijf naar bedrijf verhuist. Bijvoorbeeld, een item kan de acquisitiemethode “productie op behoefte” hebben bij het leverende bedrijf, maar “inkoop op behoefte” bij het verkoopbedrijf. Ongeacht de complexiteit waar u mee te maken heeft, is Jeeves Master Data Management ontworpen om de integriteit van data over uw bedrijf beter te managen.

 

Document Management

Bedrijven moeten allerlei documenten en diverse informatie administreren, bijwerken en onderhouden. Of het nu om een illustratie of een contract gaat, documenten moeten centraal worden beheerd, met beschikbaarheid van de meest recente versie. Jeeves  Electronic Document Management (EDM) is bestemd voor bedrijven die grote hoeveelheden van documenten in hun business proces moeten beheren.

Jeeves EDM is een volledig geïntegreerd documentregister dat gebruikers toegang geeft tot bestanden die zijn opgeslagen op een centrale bestandsserver. Daar kunt u naar een gewenst bestand zoeken, een nieuw bestand uit een sjabloon maken of toegang en heeft u toegang tot eerdere versies van het bestand . Bestanden zijn beschikbaar voor de gebruikers in relatie tot objecten, transacties of activiteiten binnen het Jeeves ERP-systeem.

Documenten kunnen worden gekoppeld aan alle relevante zakelijke objecten in Jeeves ERP, zoals klanten, producten, orders, facturen, operaties, projecten en meer. Gelinkte bestanden zijn ook beschikbaar voor het delen via internet. Jeeves EDM is systeembreed, wat betekent dat documenten beschikbaar zijn binnen elk programma. Als bijvoorbeeld een opgeslagen document betrekking heeft op een orderinvoer, is het niet alleen gekoppeld aan die bestelling; Het is ook automatisch gekoppeld aan de klant.

Jeeves EDM heeft een aanpasbare interface en behandelt alle Windows-compatibele bestandstypen, inclusief e-mail.

 

Workflow Management

Jeeves Workflow is een geïntegreerd workflow management tool waarmee u gestandaardiseerde taken en bedrijfsprocessen kunt automatiseren en stroomlijnen, vaak in overeenstemming met een gestructureerd kwaliteitssysteem. Met Jeeves Workflow kunnen taken op het juiste moment naar de juiste persoon binnen de organisatie worden geduwd. Processen kunnen worden gebouwd voor opeenvolgende en als-dan taken, met behulp van geïntegreerde data uit het Jeeves ERP-systeem.

Jeeves Workflow creëert een taaklijst met prioriteiten voor elke gebruiker, met deadlines voor elke taak. Gehele of delen van deze flow kunnen worden geautomatiseerd. De logfunctie stelt u in staat om de status van een proces te volgen en/of deze is uitgevoerd. Met gestandaardiseerde processen is er minder ruimte voor fouten. Een betrouwbaar proces geeft betrouwbare data, waardoor medewerkers proactief worden en betere beslissingen op de werk maken.

 

Security Manager

Jeeves Security Manager helpt de integriteit en kwaliteit van de data in uw systeem te behouden en zorgt ervoor dat het systeem uw core business processen optimaal ondersteunt. Het zorgt ervoor dat eindgebruikers zich richten op het werk in de juiste omgeving, terwijl wordt voorkomen dat ze gegevens verwijderen of wijzigen die van cruciaal belang zijn voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Jeeves Security Manager stelt permissies toe met behulp van een intuïtief, grafisch tool. Menu- en schermautoriteiten worden geërfd van modules en hun gekoppelde objecten. Deze machtigingen worden eenvoudig uitgebreid of gewijzigd, gebaseerd op modules, routines, programma’s, rapporten of velden. Alle rechten zijn gebaseerd op conventionele standaarden: creëren, lezen, updaten, verwijderen en uitvoeren. Daarnaast kunnen alle aangepaste velden of programma’s ook worden beheerd door de Jeeves Security Manager.

U bent op deze pagina: