erp integratie

Planningstool | EQ Plan

Grafisch planningstool | EQ Plan

ERP software powered by JIS Nederland

Het grafisch planningstool EQ Plan helpt Jeeves ERP om volledige controle over uw productie te krijgen. Hiermee wordt inzichtelijk wat er moet gebeuren, zowel voor als gedurende het productieproces en toont hoe activiteiten moeten worden gepland om productieprestaties te verbeteren. Met dit planningstool wordt de productie gewijzigd en geoptimaliseerd middels “drag and drop”, waarbij voorstellen op basis van calculaties automatisch worden gedaan. EQ Plan en Jeeves ERP helpen om efficiency en productiviteit te verbeteren.

Productiebedrijven investeren veel in mensen, middelen en faciliteiten en worden dagelijks blootgesteld aan uitdagingen die moeilijk te beheren zijn. Zaken als afwezigheid van personeel, machine uitval of vertragingen bij de levering van benodigde grondstoffen. Dit zijn slechts enkele van de issues die uitdagingen voor planners creëren.

Het optimaal ‘draaien’ van een productiebedrijf is kostbaar, en vooral wanneer onjuiste beslissingen worden genomen inzake het productieplan heeft dat direct grote invloed op het hele bedrijf. De combinatie van perspectief op hoog niveau willen hebben en gelijke tijd volledige controle houden op details is een behoorlijke uitdaging.

Grafische planningstool geeft controle

Het grafische planningstool EQ Plan voor Jeeves ERP geeft controle over productie en helpt daarmee om productiviteit en efficiëntie verbeteren. Geplande bewerkingen worden gevisualiseerd om te laten zien hoe de productie is gepland en het is eenvoudig te schakelen tussen verschillende weergaven om te zien welke bewerkingen zijn gepland, welke bewerkingen zijn vertraagd en meer.

De integratie tussen EQ Plan en Jeeves ERP laat volledig automatisch de meest recente informatie over de productie zien.

grafische productie planning
Planningtool EQ Plan - grafische planner voor Jeeves ERP

Het beste productieplan

EQ Plan helpt afwijkingen in de productie eenvoudiger te beheren en om inzichtelijk te krijgen wat er kan worden verbeterd door te simuleren hoe verschillende wijzigingen van invloed zijn op de productie. Aan de hand van een voorstel biedt deze planningstool de gebruiker volledige controle over wanneer een wijziging plaats moet vinden en de keuze van het best mogelijke productieplan.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Voordelen EQ Plan grafisch planningstool

Houd controle over de productie

EQ Plan kijkt niet alleen wat er gebeurt met de huidige productie, maar kijkt ook naar toekomstige beschikbaarheid en capaciteit voor de aankomende productie. De gebruiker  krijgt controle over dagelijkse veranderingen en uitdagingen, verbetert de uitvoering van de productie en kan zodoende betrouwbare informatie communiceren naar de organisatie en klanten. Complexe informatie is gemakkelijk te begrijpen, ongeacht het niveau van de planning.

Optimaliseer de planning

Vergeet de dagen waarop bewerkingen opnieuw moesten worden gepland zonder te begrijpen hoe deze wijzigingen van invloed zijn op andere bewerkingen. Met EQ Plan kunnen verschillende scenario’s worden gesimuleerd, zodat het beste productieplan kan worden gekozen. Een voltooid plan wordt eenvoudig via een druk op de knop naar Jeeves ERP gestuurd.

Interactief en gebruiksvriendelijk

EQ Plan is interactief en ondersteunt het planningsproces door middel van een GANTT-grafiek. Elk moment, of tijdssegment, toont de app wat veranderingen in uw productie betekenen met ondersteunende informatie zoals bezettingsgraad, afhankelijkheden tussen bewerkingen, overlappingen, vertragingen en meer. Hierdoor kan worden beoordeeld wat er gedaan moet worden om productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Met dit proces en functionaliteit wordt een betere precisie bereikt van leveringen, lagere kosten en een betere servicegraad voor uw bedrijf.

Grafisch planningstool EQ plan voor Jeeves ERP

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen