info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Aankondiging Jeeves ERP release versie 4

Versie 4 is de eerste versie van Jeeves die klaar is voor de Cloud en heeft 1.750 klantgerichte verbeteringen ondergaan.

´Met versie 4 hebben we duidelijke verbeteringen doorgevoerd voor onze klanten en tevens is de functionaliteit sterk uitgebreid. Met de meest vooraanstaande bedrijven die Jeeves gebruiken zijn afspraken gemaakt over de terugkoppeling van hun gebruikerservaring en deze staan aan de basis van de genoemde ontwikkelingen´ zegt Magnus Grönvik, directeur product management van Jeeves.

 

De upgrade

Magnus Grönvik - Jeeves

Magnus Grönvik

Grönvik vervolgd: ´ Met Jeeves ERP wordt het hoofdsysteem geüpgrade en blijven klantspecifieke instellingen en aanpassingen bewaard. Dat betekent dat onze klanten de upgrade in eigen tempo kunnen uitvoeren op een voor hen geschikt moment met beduidend minder inspanning dan bijna alle andere ERP software. Wij dwingen onze klanten niet tot een upgrade, maar meer dan 80% van hen beslissen zelf, binnen twee jaren na de verschijning, een upgrade te doen naar de volgende versie. Wij denken dat dit een niet te evenaren feit is in de ERP industrie.´

 

Jeeves in de Cloud

Duizenden verbeteringen zijn doorgevoerd in Jeeves v4, o.a. op het gebied van financieel, productie management, Supply Chain Management en Service Management. Ook zijn de ontwerptools voor workflows verder uitgebreid en verbeterd.
Ten behoeve van het gebruik in Cloud omgevingen is Jeeves ERP tevens in een 64 bits uitvoering beschikbaar, ook zijn de onderliggende kernel en diverse tools aangepast voor het gebruik van Jeeves in een Cloud omgeving.

Jeeves ERP versie 4 is beschikbaar vanaf mei 2014.