info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

JIS Nederland SAP Business One partner

Vanaf januari is JIS Nederland partner van SAP Business One ERP software. JIS prijst zich gelukkig met de uitbreiding van haar productportfolio. Een lang gekoesterde wens een bredere markt te bereiken, naast Jeeves ERP, wordt hiermee ingevuld.

SAP Business One ERP

Met de juist ontwikkelde Hana omgeving is SAP momenteel bezig om zich te herpositioneren op de markt. Hana is een in-memory technologie dat in de basis ERP veel meer functionaliteit biedt. De mogelijkheden tot het gebruik van adhoc KPI analyses is daarvan één van de belangrijkste.

Jeeves ERP is gepositioneerd voor het middenbedrijf, waarbij de unieke eigenschap van aanpasbaarheid een grote meerwaarde heeft.

Organisaties in het MKB met 10 tot 40 medewerkers en een wens voor meer gestandaardiseerde software zullen in SAP Business One de beste oplossing vinden. SAP Business One biedt volledige ondersteuning voor o.a.: supply chain, finance, CRM, projecten, service en multi-company.

Branche modellen

Voor project gedreven bedrijven heeft JIS Nederland op basis van SAP Business One en MARIProject een tweetal branche modellen ontwikkeld: voor zakelijke dienstverlening en voor bedrijven waar projectmatig wordt gewerkt, zoals installateurs, machinehandel en IT bedrijven.

Voor meer informatie over SAP Business One: Klik Hier