info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Jomo Fashion optimaliseert bedrijfs- en ketenintegratie met JIS Nederland

Enschede, 29 augustus 2013 – Jomo Fashion, dé internationale fashionspecialist in het private labelsegment, gaat zijn gehele bedrijfssoftware vernieuwen. Jomo Fashion heeft onder meer gekozen voor de op Jeeves-software gebaseerde ERP-oplossing  en voor QlikView Business Intelligence van JIS Nederland BV. Door de optimalisering van keten- en procesintegratie ontstaat een belangrijk efficiency- en kostenvoordeel voor Jomo Fashion en de zusterbedrijven Coconette, Jomo Products, Jocotex China en Y’organic.

Jomo FashionJomo Fashion is al meer dan dertig jaar internationaal fashionspecialist in het private labelsegment. Het bedrijf richt zich hierbij op de ontwikkeling, verkoop en productie van private labels in baby-, kinder-, dames- en herenkleding in het laag- tot middensegment. Jomo Fashion werkt samen met gerenommeerde Europese grootwinkelbedrijven en modeketens. Vanuit de wens de supply chain te optimaliseren, zocht Jomo Fashion naar een oplossing waarbij design, productie, logistiek en distributie door één platform worden aangestuurd. Door het gebruik van de juiste, real-time informatie kan supply chain-breed een belangrijk efficiency- en kostenvoordeel worden behaald. Zo kunnen agenten informatie over de vorderingen in de productie, de kwaliteitscheck en het transport invoeren. Hierdoor maken ze concreet deel uit van het supply chain-proces en wordt de productiemonitoring vergemakkelijkt.

 

Keuze

Ten behoeve van de oplossing voor Jomo Fashion maakt JIS Nederland gebruik van Jeeves ERP, PDM, QlikView Business Intelligence, Advanced Forms Output Managementsoftware en portaltechnologie van JIS Nederland. In de nieuwe omgeving zal het PDM-systeem informatie opnemen vanuit Adobe Illustrator.

blok03ourcompanyOok worden er honderd gebruikers in de nieuwe omgeving opgenomen. Niet alleen laat JIS Nederland zien te beschikken over bedrijfssoftware om logistieke en financiële toepassingen te vernieuwen, ook speelt het bedrijf goed in op een toenemende bewustwording in de markt omtrent het managen van de supply chain.

 

“Wij zien in toenemende mate dat bedrijven zich steeds meer bewust worden van het belang van ketenintegratie. Supply Chain Management is dan ook één van onze aandachtspunten. Met onze geavanceerde oplossingen spelen wij uitstekend in op deze toenemende vraag”, zegt Edwin Bruinenberg van JIS Nederland. “Dit project bij Jomo Fashion sluit ook goed aan bij onze doelstelling om meer een leverancier van oplossingen te zijn in plaats van alleen een leverancier van een softwareproduct.”

 

Het project is inmiddels gestart en zal in het voorjaar van 2014 worden opgeleverd.