JIS Nederland is al meer dan vijftien jaar actief als leverancier van ERP software voor het middenbedrijf. Met de implementatie en het onderhouden van hedendaagse software zijn wij in staat om op geheel eigen wijze ondersteuning te geven aan de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Uit de reacties van klanten blijkt telkens weer dat ze de betrokkenheid en creativiteit van de professionals die met hen samenwerken sterk waarderen. Daar zijn wij trots op.

Missie

Het is onze missie om onze klanten te ondersteunen in hun streven naar ‘excellentie’ middels het leveren van technisch geavanceerde, functioneel veelomvattende en flexibele ICT-oplossingen in de vorm van standaard softwarepakketten.

Bedrijfscultuur

JIS werkt bewust aan haar bedrijfscultuur. We hanteren een aantal statements dat onze cultuur weerspiegelt:

Integriteit: afspraak is afspraak

JIS heeft de reputatie integer te zijn. Afspraak is afspraak, ook als het eens een keertje niet zo goed uitkomt. Dat is één van de redenen waarom we lange termijn zaken doen met onze klanten.

Verplaats je in de klant

Eén van onze sterkste punten is dat we ons te allen tijde verplaatsen in onze opdrachtgever. Wij willen weten wat uw beweegredenen zijn. Daar horen vragen bij als: Waarom wilt u dat? Kan het ook anders, beter voor u? Is het echt nodig? Als we ergens goed van doordrongen zijn, dan is het dat we er voor de cliënt zijn, niet andersom.

Samenwerken en samen delen

Als uw opdrachtnemer willen wij graag uw partner zijn en samen ervoor zorgen dat uw zakelijke doelstellingen worden gehaald. Niemand uitgezonderd, iedereen heeft zijn of haar eigen bijdrage in dit geheel. Deze werkwijze betekent zowel voor u als voor ons een winstgevende onderneming en een garantie op een langdurige samenwerking.

Referenties

JIS Nederland kent een lange historie als het gaat om de klantrelaties, waarvan sommigen al meer dan 25 jaar ! Het is mede om die reden dat steeds meer klanten kiezen voor een van de software oplossingen van JIS. Onderstaand een greep uit onze referenties, mede bedoelt om te laten zien dat wij brede ervaring hebben als het aankomt op branche specifieke oplossingen: