info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

SAP Business One: meer dan 60.000 klanten

SAP Business One , de uitgebreide enterprise resource planning (ERP) -suite die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), heeft net een mijlpaal bereikt: de applicatie heeft de 60.000ste klant!

Dit maakt SAP Business One, op basis van het aantal klanten, de bestverkopende ERP software binnen het aanbod van SAP. Bekijk deze prestatie in de navolgende context:

» Meer dan 1 miljoen eindgebruikers van meer dan 60.000 kleine en middelgrote ondernemingen in 170 landen gebruiken de oplossing elke dag!
» SAP Business One draagt ​​minstens de helft van alle nieuwe klantenaankopen voor SAP in het MKB, met meer dan 1.000 nieuwe klanten per kwartaal.
» Zelfs op dit moment gaat SAP Business One door met zijn groeiproces – met uitgebreide expertise in meerdere industrieën en meer dan 500 branchespecifieke add-on-oplossingen, geleverd door 300 softwarepartners.
» Technologieën zoals natuurlijke taalverwerking, kunstmatige intelligentie en het internet of things, die bovenop SAP HANA zijn gebouwd, maken van SAP Business One hét intelligente ERP systeem bij uitstek voor het MKB.

 

Meer informatie met betrekking tot dit artikel is te vinden op de website van SAP.

Meer informatie over de oplossingen omtrent SAP Business One? Klik hier