Dienstverlening

Van offerte tot projectplanning voor dienstverlenende bedrijven, één platform voor uw gehele organisatie.

MARIProject, Projectmanagement gebaseerd op SAP ® Business One is een betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote, dienstverlenende bedrijven.

De oplossing omvat alle kernfuncties die u benodigd voor uw bedrijf inclusief relatiemanagement, offertebeheer, resourceplanning, Projectmanagement, uren, reiskosten, boekhouding, onderhoud, up-to-date projectanalyse en mobiele toegang. Een compacte oplossing om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de concurrentiepositie te verstevigen.

Voor dienstverleners is het een bekend probleem: hoe integreer je een uren business met projecten. Ingenieursbureaus, reklamebureaus, IT bedrijven en nog vele andere dienstverleners grijpen nu nog terug op een MS Excel projectadministratie met daarnaast een boekhoudpakket. Als organisatiegroei serieus wordt aangepakt, dan zal er ook serieuze ondersteuning nodig zijn voor de bedrijfsprocessen.

Projectcalculaties

Alle diensten worden opgeslagen in MARIProject met hun kosten, de verkoopprijs en de waarderingsmethode. Nadat de gegevens voor de offerte zijn verzameld, kunt u met één muisklik zien of de offerte winstgevend is.

 

Resourceplanning

Met MARIProject kunnen resources via een Gantt-diagram worden gepland en gelijkertijd kunnen tijd en kosten worden gepland. De software biedt ook de capaciteitsweergave, waarmee u overdracht kunt doen binnen een resourcepool  door een simpele drag & drop naar de medewerker die beschikbaar is op het geplande tijdstip.

Tijdsregistratie & reiskosten

MARIProject helpt medewerkers om hun projecturen en de reiskosten snel en eenvoudig te registreren, ook via mobiele apparatuur, zodat projectmanagement en facturering efficiënt kan plaatsvinden.

Mobiliteit

U hebt onmiddellijke toegang tot up-to-date relatiegegevens en projecten via Internet, smartphone en tablet (iOS, Android). Verschillende taken, zoals de urenregistratie en kosten, acceptaties of support. Gegevens worden rechtstreeks in het systeem opgeslagen.

Projectcontrole

Project data (zoals: kosten, inkomsten, geplande en uitgevoerde diensten, objecten enz.) wordt beheerd in één enkel systeem. Met de talrijke rapportages, zoals de mate van voltooiing, doel/werkelijke vergelijking van uren, project break-even enz. heeft u altijd de actuele status van het project en heeft u altijd up-to-date informatie beschikbaar.

Project facturatie

MARIProject ondersteunt alle voorkomende soorten factureringsmethodes: facturering tegen vaste prijs of op kosten, aanbetaling enz. U kunt ook een kostenlimiet voor het project definiëren en daardoor binnen het budget blijven. Documenten (offertes, facturen, pakbonnen enz.) worden automatisch gegenereerd.

 

MARIProject_Logo_BlueOnWhite

MARIProject is een op SAP Business One gebaseerd product van Maringo GmbH