Groothandel

Met SAP Business One heeft u uitstekende mogelijkheden om uw groothandel of handelsbedrijf te ondersteunen, van supply chain analyse tot order processing.

Groothandelsbedrijven hebben één oplossing nodig voor de volledige ondersteuning van het bedrijfsproces. Er is inzicht nodig in de verkooporders, handelsvoorraad, financiële statussen en logistiek, zodat kosten kunnen worden verlaagd en de marge verhoogd.

Onze oplossing is speciaal gemaakt voor distributie bedrijven voor een lage investering en eenvoudig in gebruik, maar toch flexibel genoeg om specifieke bedrijfseigenschappen te kunnen implementeren.

SAP Business One biedt functionaliteit voor zowel grote als kleine groothandelsbedrijven. Daarbij excelleert SAP in de mogelijkheden tot naadloze aansluiting bij de groei van uw organisatie.

Mobiel kantoor

Met de mobiele oplossingen van SAP Business One heeft u de mogelijkheid om ook onderweg volledig up-to-date gegevens in te zien of gegevens vast te leggen. Verkopers, inkopers, service personeel hebben zo direct toegang en kunnen onderweg hun volledige werk verrichten op smartphones, tablets of notebooks. Wanneer geen verbinding voorhanden is, bestaat zelfs de mogelijkheid om offline te werken.

Webshop

De keuze aan webshop(leveranciers) is overweldigend. Bij een keuze is voor u het belangrijkste of de webshop aansluit bij uw doelgroep en zodoende een bijdrage levert in de verkoop. SAP Business One biedt de technologie om verschillende soorten webshops te koppelen, makkelijk voor u: dan kunt u de keuze voor een webshop op basis van uw verkoopstrategie bepalen.
sap-ecosystem

 

 

 

 

Meer gedetailleerde informatie over SAP Business One functionaliteit voor groothandels vindt u o.a. op de volgende pagina´s:

Inkoop Financiële Administratie
Verkoop Customer relationship management (CRM)
Voorraadbeheer Integratie met Microsoft Office
Warehouse Management Systeem SAP Business One Hana
Materiaalbehoefteplanning (MRP)