info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Vacature ERP Trainee (2e vacature)

Functiebeschrijving ERP Trainee

(dit handelt om een 2e vacature)

JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal projecten neemt verder toe en maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden. Behalve een instroming van ervaren ERP consultants bieden wij de mogelijkheid voor een traineeship, met de intentie van een vast dienstverband als ERP consultant. Tijdens onze werkzaamheden combineren wij bedrijfskundige en software-technische kennis en komen daarmee tot het maximale resultaat.

De functie

Het trainee-programma behelst een periode van 2x drie maanden opleiding en training. Gedurende het opleidingstraject zul je worden getraind in het ERP systeem Jeeves, een modern ERP pakket gebaseerd op Microsoft techniek. Deze opleiding is grotendeels IT technisch, wij verwachten dat je als basis bedrijfskunde op HBO/WO niveau hebt.

Na het trainee-programma zul je deel uitmaken van één van onze implementatieteams. Je voornaamste taak is het implementeren van het Jeeves ERP systeem bij nieuwe klanten. Tevens zul je betrokken zijn bij de ondersteuning van bestaande Jeeves klanten en het geven van opleidingen.

Gezamenlijk met collega´s ben je betrokken bij de volledige ERP trajecten, vanaf procesanalyse en gebruikerstraining tot en met de nazorg. Ook zul je betrokken zijn bij het ondersteunen van de commerciële afdeling t.b.v. het voorbereiden van demonstraties.

In de toekomst biedt JIS Nederland de mogelijkheid om jouw specialisme verder te ontwikkelen door middel van training en opleiding.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Het profiel

  • Je beschikt over een HBO werk/denkniveau of academische achtergrond, het liefst in een technisch/bedrijfskundige richting
  • Enige ervaring met Microsoft SQL database is een pre (dit mag ook op school zijn geweest)
  • Je beheerst  de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Als consultant dien je een klantgeoriënteerde instelling te hebben en zijn communicatieve vaardigheden van groot belang
  • Het implementeren van ERP software is teamwork, samen met collega´s moet je willen gaan voor het beste resultaat

 

Wij bieden

  • uitdagende projecten, waar veel ervaring kan worden opgedaan
  • uitstekend salaris
  • lease auto (bij de functie junior consultant), mobiele telefoon en laptop

 

Indien deze functie je aanspreekt, reageer dan op deze vacature naar:

JIS Nederland BV
T.a.v. de heer Tonnie Diepenmaat
Postbus 22
7550 AA HENGELO

Voor meer vragen kun je bellen met de heer Tonnie Diepenmaat, telefoon 074 2552580