info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Vacature ERP consultant

Wij hebben een vacature en komen graag in gesprek met:

zeer ambitieuze ERP consultants

De achtergrond
JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal klanten en projecten neemt verder toe. Dat maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden.

Onze opdrachtgevers zijn middelgrote ondernemingen met een duidelijke visie om zich in hun supply chain te willen onderscheiden. Wij ondersteunen hen daarbij met flexibele standaardsoftware en uitgebreide proceskennis. Dat resulteert voor JIS in uitdagende automatiseringsprojecten, waarbij ´standaard´ niet ver genoeg gaat en betrokkenheid een understatement is.

De functie
Je voornaamste taak is het implementeren van een ERP systeem bij nieuwe klanten. Tevens zul je betrokken zijn bij de ondersteuning van bestaande ERP klanten en het geven van opleidingen. Gezamenlijk met collega´s ben je betrokken bij de volledige ERP trajecten, vanaf procesanalyse tot en met de nazorg. Ook zul je betrokken zijn bij het ondersteunen van de commerciële afdeling t.b.v. het voorbereiden van demonstraties.

Door onder meer trainingen en opleidingen biedt JIS Nederland de mogelijkheid om jouw specialisme verder te ontwikkelen. Verder worden mogelijkheden geboden om in de toekomst door te groeien als projectmanager of productmanager.

Het profiel

  • Je beschikt over een HBO werk-/denkniveau of academische achtergrond, het liefst in een technische/bedrijfskundige richting
  • We prefereren tenminste enkele jaren werkervaring met ERP implementaties en kennis en ervaring met Microsoft SQL.
    Heb je deze werkervaring niet, maar denk je dat deze functie op je lijf geschreven is: reageer en laat ons je motivatie weten
  • Als consultant dien je een klantgeoriënteerde instelling te hebben en zijn communicatieve vaardigheden van groot belang
  • Het implementeren van ERP software is teamwork, samen met collega´s moet je willen gaan voor het beste resultaat

JIS Nederland is ook betrokken bij internationale projecten. Het is dan ook logisch dat je de Engelse taal goed beheerst, in woord en schrift.

Indien deze functie je aanspreekt, reageer dan op deze vacature naar:

JIS Nederland BV
T.a.v. de heer Tonnie Diepenmaat
Postbus 22
7550 AA HENGELO

 

Voor meer vragen kun je bellen met de heer Tonnie Diepenmaat, telefoon 074 2552580