info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Jeeves ERP Versie 5 SP1 beschikbaar

jeeves-versie-5-banner-700Tools for Today, Technology for Tomorrow

STOCKHOLM, september 2017 -Jeeves Information Systems AB (Jeeves), de Zweedse leverancier van enterprise resource planning (ERP) software en diensten voor middelgrote bedrijven, heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Jeeves ERP Versie 5 SP1.

Tools for Today

Versie 5 wordt geleverd nadat ruim honderd klanten gevraagd is naar verbeteringen en nieuwe functies. In deze versie is daarom ruimschoots uitvoering gegeven aan deze wensen. Daartoe behoort ook een gloednieuwe desktop client die volledig opnieuw is ontworpen en een meer intuïtieve en gestroomlijnde gebruikerservaring levert.

Hoogtepunten van Jeeves 5 SP1 zijn:

  • Een nieuwe product configurator voor multi-variant, orderunieke producten.
  • Verbeteringen aan de intercompany transacties toolset.
  • Een verbeterde set van tools voor aftermarket service, waaronder een gloednieuwe mobiele field service en CRM app.
  • Betere ondersteuning voor verschillende wijze van productie, onder meer voor projecten.
  • Verbeteringen in het financieel management. Waaronder BTW codering en rapportage, evenals geavanceerde betalingsdiensten in de SEPA-zone.
  • Upgrades van een aantal optionele producten. Waaronder warehouse management, elektronische facturering en goedkeuringen, en de online verkoop portal.
  • Verbeterde rapportages, alsmede een bredere set van financiële rapportages.

Technology for Tomorrow

Hybride gebruikers kunnen met versie 5 SP1 volledig uit de voeten.  Jeeves mobileOndersteund door ´cloud´-mogelijkheden van versie 4,  presenteert versie 5 een dubbele  client strategie (mobiel en desktop), waarmee het Jeeves ERP-systeem  in real time verandert. Gebaseerd op de gebruiker, wat de gebruiker doet en de grootte van het scherm van de gebruiker.

De nieuwe mobiele client, die nu beschikbaar is in de Apple App Store, geeft de mogelijkheid om ERP-applicaties snel en tegen een lage investering te bouwen. Daarmee toont Jeeves andermaal dat het één van de meest flexibele ERP applicaties is.

Jeeves is ook begonnen met een de ontwikkeling van standaard mobiele ERP-apps. Als onderdeel van deze lancering, werd de eerste app voor field service vrijgegeven en volgt binnenkort CRM.

“Veel mensen denken dat cloud en mobiliteit ontwrichtende technologieën zijn, die de manier waarop we leven en werken teveel beïnvloed … met user apps, waarvan elke dag wel een nieuwe verschijnt”, zegt Magnus Grönvik, director product management Jeeves. “Om concurrerend te blijven, moeten we doorgaan met het analyseren van de impact van deze opkomende technologieën voor het professionele gebruik en voorstellen hoe bedrijven en medewerkers op deze manier effectief kunnen werken. Bij Jeeves zijn we erg trots op wat we als nieuwe standaard hebben gebouwd. We hebben onze klanten voorzien van een nieuw kader voor toekomstige innovaties”