info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Jeeves Voorraad

Jeeves Voorraad voor optimale logistiek

Met de module Jeeves voorraad kunnen zeer uitgebreide magazijn handelingen worden ingericht. Het is een belangrijk component van logistiek management, waar het draait om de optimalisatie van de goederenstroom vanaf binnenkomst tot levering aan de klant.

Deze module in Jeeves biedt samen met andere modules, een volledige platform. Dat platform is vereist om een zo hoog mogelijke efficiency en de beste leverkwaliteit te bereiken ten dienste van de volledige organisatie en natuurlijk uw klanten.
De voorraadlocatie, het magazijn en individuele items kunnen worden volledig geadministreerd binnen Jeeves. Tevens zijn tools beschikbaar voor planning, ontvangst en verzending, het beheer van handmatige transacties en fysieke voorraad. Uiteraard kunnen ook meerdere magazijnen aangestuurd worden, van interne magazijnen tot externe (consignatie) magazijnen.

Het systeem kan natuurlijk overweg met minimum voorraadniveau en kan dit bovendien aansturen op basis van seizoensinvloeden. Partijen/batches administreren is mogelijk, zodat het systeem ook kan worden ingezet voor traceerbaarheid. Voor technische goederen beschikt het systeem over de mogelijkheid om met serienummers te werken.

De Jeeves voorraadmodule is desgewenst uit te breiden met functionaliteit t.b.v. barcode scanning.

Als deze oplossing voor uw organisatie nog niet voldoende is, kijk dan eens bij Jeeves WMS voor meer uitgebreide functionaliteit en aansturing van uw magazijn.

U bent op deze pagina: