info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Jeeves Warehouse Management Systeem

Jeeves e-WMS (Warehouse Management Systeem) is de software dat efficiënt magazijnbeheer mogelijk maakt. Het beperkt zowel picking als put-away tijd en verhoogt de betrouwbaarheid van de voorraadbalans. Bovendien is het mogelijk om voorraadniveau´s te verlagen zonder negatieve invloed op het service niveau. In combinatie met een mobiele oplossing kan het bovenstaande effect nog verder worden benadrukt.

Jeeves e-WMS software is volledig geïntegreerd binnen Jeeves ERP. Het zorgt voor uw logistiek, opdat u zich kunt concentreren op de business.

 

Gebruiksvriendelijk

E-WMS is ontwikkeld als verlengstuk van Jeeves ERP, daar waar behoeft is aan een voorraadmanagement systeem. Alle gangbare WMS functionaliteit is voorhanden, van crossdocking tot het werken met batches.

 

Onderdeel Jeeves ERP software

De module Jeeves e-WMS biedt Jeeves ERP software de mogelijkheid om gebruik te maken van volledige magazijn management functionaliteit. Door een een volledige integratie sluit het naadloos aan, zodat werkstromen ingericht zijn en waar nodig eenvoudig kunnen worden aangepast.

 

Efficiënt

Door het magazijn te ´managen´ en verdergaand te automatiseren met Jeeves e-WMS is het mogelijk om taken uit te voeren, welke normaal als arbeidsintensief of moeilijk worden gekwalificeerd. JIS03354Denk hier bijvoorbeeld aan multiple order picking, cycle counting of verplaatsingsopdrachten. Door deze automatisering is het mogelijk om veel efficiënter te werken met locaties. Doordat de processen binnen het magazijn veel sneller verlopen is het mogelijk om ´picks´ en ´outbound´ tot een veel later tijdstip op de dag uit te voeren. Routing binnen het magazijn wordt vastgelegd, waardoor minder fouten voorkomen. Replenishment maakt het mogelijk om picklocaties op tijd aan te vullen en niet tijden het ´rush hour´.

 

U bent op deze pagina: