erp integratie

Een gezond Jeeves ERP systeem

Home » Nieuws » Een gezond Jeeves ERP systeem

Ontdek met Jeeves Diagnostic Services de voordelen van proactief handelen en problemen identificeren vóórdat ze zich voordoen in uw Jeeves ERP-omgeving.

Jeeves Diagnostic Services

Deze strategie bespaart niet alleen tijd, maar ook kostbare middelen. Bijhouden van wijzigingen stelt u in staat om potentiële problemen snel op te lossen. Specifiek voor gebruikers van Jeeves ERP biedt Jeeves Diagnostic Services een onschatbare ondersteuning.

Jeeves Diagnostic Service (JDS) integreert monitoring, traceerbaarheid en alarmbeheer in één gebruiksvriendelijke webservice. Zodra een alarm wordt geactiveerd, ontvangt u een e-mail op het gekoppelde account met informatie over het type alarm, de betekenis ervan en een voorgestelde oplossing. Maandelijks voert ons deskundig team een gezondheidscontrole uit, waarbij logboeken worden geanalyseerd en kritieke en terugkerende fouten worden beoordeeld. U ontvangt een samenvattend rapport met aanbevolen maatregelen. JDS is vanaf het najaar beschikbaar in Nederland. Vraag binnenkort hoe Jeeves Diagnostic Services uw bedrijf kan ondersteunen.