Jeeves visualisatie

Jeeves Visualisatie biedt geavanceerde data visualisatie-oplossingen om uw informatie helder en begrijpelijk te presenteren.

Jeeves Visualisatie biedt geavanceerde data visualisatie-oplossingen om uw informatie helder en begrijpelijk te presenteren. Door gebruik te maken van deze add-on kunnen uw teamleden moeiteloos inzicht krijgen in de doelen die u nastreeft. Deze heldere visualisaties vergroten niet alleen de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers, maar dragen ook bij aan een geoptimaliseerde werkomgeving en verbeterde efficiëntie. Dit resulteert in tevreden medewerkers en klanten, waardoor uw organisatie als geheel positieve resultaten behaalt.

Door de data te visualiseren en begrijpelijk te maken, is de kans groter dat iedereen in het bedrijf betrokkenheid en betrokkenheid voelt. Bovendien word je efficiënter en krijg je zowel tevreden klanten als medewerkers. Met behulp van Jeeves Visualisatie kiest u welke informatie uw medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. De informatie kan worden weergegeven op een scherm in het bedrijf of, waarom niet, op een draagbaar apparaat waarmee de werknemer kan communiceren. We hebben verschillende kant-en-klare weergaven, maar het is ook mogelijk om uw eigen weergaven te maken. Het is alleen uw verbeelding die de grens stelt aan wat kan worden weergegeven.

Bereik een gemeenschappelijk doel met Jeeves visualisatie

Optimale bedrijfsprestaties beginnen met het stellen en bereiken van doelen. Bij elk bedrijf vormen deze doelen de kern, vaak gebaseerd op essentiële cijfers die de huidige stand van zaken en toekomstige koers verhelderen. Het is van cruciaal belang dat alle betrokkenen deze cijfers begrijpen om de gestelde doelen te verwezenlijken. Jeeves visualisatie biedt niet alleen de juiste informatie, maar fungeren als waardevolle ondersteuning bij het nemen van belangrijke beslissingen en het prioriteren van essentiële zaken.

Wat zijn vandaag de gestelde doelen? Welke stappen moeten ondernomen worden om deze te bereiken? Hoe presteren we op dit moment? Duidelijkheid over deze doelen maakt het voor iedereen eenvoudiger om gezamenlijk naar een gemeenschappelijk doel toe te werken.

Jeeves visualisatie

Jeeves visualisatie: bewust zijn van cijfers voegt waarde toe

Het visualiseren van data voegt waarde toe voor zowel de productie, de inkoopafdeling, de goederenontvangst, het magazijn, maar ook voor degenen die met de klantorders of financiën van het bedrijf werken. Het visualiseren van data kan ook handig zijn bij de receptie of waarom niet in de kantine?

Geïntegreerd met Jeeves ERP

Jeeves Visualisatie is geïntegreerd in Jeeves ERP zodat alle gegevens in het bedrijfssysteem op een eenvoudige manier kunnen worden weergegeven en gevisualiseerd. Ons raamwerk is flexibel en gebouwd om in de loop van de tijd te worden uitgebreid en verder ontwikkeld. Wij beschikken over kant-en-klare views die u direct kunt gebruiken, of helpen u precies de view te ontwikkelen die u nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te werken. U kunt gegevens ook op verschillende plaatsen in het bedrijf weergeven en de informatie kan in real-time of meerdere keren per dag worden bijgewerkt.

Voorbeelden van toepassingsgebieden:

Tijd besparen

Met behulp van Jeeves Visualisatie bespaart u kostbare tijd en automatiseert u wat voorheen meerdere stoten in het bedrijfssysteem en handmatig samengestelde Excel-lijsten waren. Ook minimaliseert u de kans op fouten en wordt het gemakkelijker voor u om de doelstellingen van het bedrijf, de afdeling en de individuen in het bedrijf te volgen en te bereiken.