erp integratie

Jeeves extra functionaliteit

Jeeves extra functionaliteit

ERP software powered by JIS Nederland

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Jeeves ERP, die moeiteloos kunnen worden uitgebreid met diverse integraties en aanvullende oplossingen. Of het nu gaat om op maat gemaakte toevoegingen door onze product-experts, samenwerkingen met vooraanstaande softwareleveranciers, of door Jeeves zelf ontwikkelde functies, onze ERP-software biedt flexibiliteit dankzij een open architectuur en de krachtige service-builder tool.

Basis functionaliteit, extra functionaliteit en flexibele ERP software

Jeeves ERP is opgebouwd uit verschillende onderdelen die tezamen de gebruiker de mogelijkheid geven om maximaal gebruik te maken van geautomatiseerde (workflow) processen. Of het nu gaat om een eenvoudig bestelproces of het produceren van producten onder varianten: elk bedrijf kent processen die als standaard mogen worden aangemerkt. Doorgaans geldt hoe groter het bedrijf hoe meer vereisten er zijn aangaande specifieke functionaliteit. Hiervoor is een reeks aan extra modules beschikbaar, extra functionaliteit als standaard software.

De macro taal

Maar door ondernemerschap, specialisme en branche specifieke functionaliteit ontstaan er meer eisen, soms zo specifiek dat deze niet in standaard software onderdelen zijn onder te brengen. Jeeves ERP biedt uitkomst door haar belangrijkste USP: de macro taal. Hierdoor kunnen klant specifieke vereisten in de software worden ingericht, zonder dat dit leidt tot maatwerk. Dus de oplossing zit hem in de standaard software, waardoor bijvoorbeeld een upgrade eenvoudig kan worden uitgevoerd.

Tylö: “We zijn voortdurend aan het upgraden”

“In de twee jaar dat we Jeeves hebben, zijn er vele nieuwe functies geïntroduceerd om gebruikers beter te ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Tevens hebben we het systeem verder ontwikkeld om goed aan te sluiten bij onze bedrijfsactiviteiten, omdat we groeien en veranderen,” zegt Emil Tambolas, IT-manager bij Tylö.

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen