erp integratie

Jeeves ERP branche oplossingen

Branche oplossingen zorgen dat basis brancheprocessen standaard aanwezig zijn binnen de integrale functies van Jeeves ERP.

Beheer complexe uitdagingen in verschillende branches

Jeeves is er trots op de productie- en distributieprocessen van toonaangevende bedrijven te automatiseren. Lees meer over hoe het ERP-systeem van Jeeves inspeelt op de functionele eisen van specifieke branches.

Per Knutsson, Nordic Plastics Group

“Despite the high demands, Jeeves ERP has been able to respond exceedingly well to our requirements”

Branche oplossingen in Jeeves ERP

Met een oplossing die, voor een groot deel, bruikbaar is voor een organisatie is een implementatie vaak efficiënter. Dat komt natuurlijk door de herbruikbaarheid van ingestelde functionaliteit. Door software en kennis te bundelen zijn wij in staat om ook dat stuk extra in te vullen wat een bedrijf uniek maakt, onafhankelijk van een branche oplossing.
Klik onderstaand voor uw branche:


Handelsbedrijven


Discrete productie


Project-gestuurde
productie

Staat de branche niet vermeld?

Dat kan en dat gebeurt vaker. De geniale architectuur van Jeeves ERP maakt het ongelooflijk eenvoudig voor u om een zeer aangepast systeem te bouwen bovenop een rijke standaard functie-set.

Het systeem kan worden aangepast aan de vereisten van de industrie en aan de unieke operationele behoeften van een bedrijf.

Contact ons voor mogelijkheden in uw branche:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jeeves ERP bedrijfsprocessen

Handelsbedrijven

Ontdek de kracht van Jeeves ERP voor (groot)handelsbedrijven, ontworpen om processen te optimaliseren en automatiseren voor groothandels, handelaren, agentschappen en retailers.

Met Jeeves ERP voor handelsbedrijven bereikt u moeiteloos multilateraal beheer, efficiënte distributie en handel in meerdere bedrijven en magazijnen. Optimaliseer uw voorraadbeheer door het beheer van prognoses, serviceniveaus, dekkingsdagen, kalenders, picking-tijden en het WMS.

Wat Jeeves ERP onderscheidt, is het unieke vermogen om te voldoen aan de specifieke eisen van handelsbedrijven. Flexibel en aanpasbaar aan de unieke operationele vereisten van uw bedrijf vandaag, met de mogelijkheid om te schalen en te evolueren naar waar u morgen wilt zijn.

ERP voor handelsbedrijven

Discrete productie

Jeeves ERP voor discrete productie of maakindustrie is onder meer geschikt voor machinebouw, metaalproducten, automotive, elektronica, kunststof en textiel.

De maakindustrie wordt voortdurend onder druk gezet om productieseries in te korten, terwijl de eisen van hun klanten steeds complexer worden. Ze moeten marges constant monitoren, terwijl ze voortdurend vooruitgang moeten aantonen. Jeeves ERP for discrete productie helpt deze bedrijven bij het stroomlijnen van processen in de hele supply chain, van inkoop, ontwerp en productie-en materiaalplanning tot operations planning, levering en facturering.

ERP voor discrete productie

Project-gestuurde productie

Jeeves ERP helpt bedrijven die project-gestuurd produceren en omgaan met de complexe eisen van klantgerichte engineering en productie. Jeeves genereert voorstellen op basis van orders, prognoses, capaciteit en/of beschikbaarheid. Projecten kunnen verwijzen naar alternatieve activiteiten en leveranciersprijzen om ervoor te zorgen dat ze op tijd zijn en het budget behouden.

Jeeves ERP voor projectgestuurde productie helpt u bij het beheren van projecten met meerdere belanghebbenden, engineering, audits, productie, distributie en aftermarket-service. Gelijke tijd werkend in meerdere bedrijven, magazijnen, regio’s en landen.

Project-gestuurde productie

Informeer bij JIS Nederland hoe wij voor uw bedrijf een branche oplossing kunnen bieden.


Jeeves ERP Nieuws

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen