erp integratie

ERP software

Wat is ERP software?

ERP software powered by JIS Nederland

Elke organisatie kent processen en workflows. Veelal zijn deze in de praktijk ontstaan en basaal gezien zorgen deze ervoor dat een product wordt ingekocht, op voorraad wordt genomen, eventueel een productie wordt uitgevoerd en wordt verkocht. Het proces wordt daarbij ondersteund door de financiële administratie.
Hoe groter de organisatie, – hoe meer transacties, – hoe meer data en – hoe meer complexiteit. Op dat punt is ondersteuning nodig door processen, workflows en alles wat daarmee samenhangt te gaan automatiseren. Automatisering zorgt voor efficiency en daarmee ook dat een groeibeperking wordt weggenomen.

ERP (Enterprise Resource Planning) is software gemaakt om bedrijven te automatiseren in hun processen en workflows. Hierdoor gaat een bedrijf veel efficiënter kunnen werken met als resultaat hogere verkoopresultaten, lagere kosten of een combinatie van beiden.

De ERP oplossingen

Twee ERP oplossingen voor verschillende soorten klanten. Jeeves ERP is het antwoord op specifieke, functionele vraagstukken bij middelgrote ondernemingen. SAP Business One biedt meer op standaarden gebaseerde oplossingen, waardoor implementaties kort en efficiënt zijn.

Jeeves ERP software
Jeeves ERP software

(voor middelgrote bedrijven)

Jeeves ERP is een software oplossing voor groeiende middelgrote ondernemingen. De unieke en krachtige architectuur van het systeem helpt bedrijven om opkomende technologieën snel te adopteren. Te denken valt aan cloud, mobiliteit, aanpasbaarheid en Internet of Things

SAP Business One
SAP Business One

(voor MKB +)

Met SAP Business One biedt JIS Nederland de beste ERP software voor MKB bedrijven. Uitgebreide ondersteuning van de bedrijfsprocessen, ontwikkeld door ´s-werelds grootste ERP software leverancier SAP. Moderne ERP software ook voor mobiel gebruik en vanuit de cloud als u dat wenst.

Waarom ERP software?

Het is belangrijk om een bedrijf als één organisatie te laten presteren. De ERP software zorgt er bijvoorbeeld voor dat: verkoop weet wat de prijzen zijn, de productie weet welke orders staan gepland, de inkoop de voorraden weet en de financiële administratie ziet wat de stand is van de liquiditeit. ERP is bedrijfssoftware voor ondersteuning van de administratieve processen.

Wat zijn de voordelen van ERP software?

  • Één administratieve omgeving
  • Toegang voor alle medewerkers, vermits bevoegd
  • Vastlegging van gegevens t.b.v. proces en/of documentatie
  • Gegevens gebruiken t.b.v. de bedrijfsvoering
  • Efficiënte communicatie met klanten en leveranciers

Snelle analyse van gegevens en heldere rapportage

Welk systeem is geschikt?

Een vraag die wij vaak gesteld krijgen is welk ERP systeem nou het meest geschikt is. Om antwoord te geven op deze vraag is het belangrijk om te weten dat bepaalde ERP systemen niet geschikt zijn voor elk bedrijf. Daarom is het belangrijk om antwoord te geven op de volgende vragen:

  • In welke branche is uw bedrijf actief?
  • Hoeveel werknemers zijn er in dienst van uw bedrijf?
  • Hoeveel werknemers zullen het ERP systeem gebruiken?
  • Hoeveel werknemers verwacht u dat er in de toekomst gebruik zullen maken van het ERP-systeem?
ERP Software op de laptop
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeeves ERP en SAP Business One

Als partner van Jeeves ERP en SAP Business One software leveren wij ERP software voor het middenbedrijf. Beide systemen verschillen van elkaar en daarom is het goed om uw wensen met ons te delen. Hoewel er heel veel specificaties zijn aan beide systemen, lichten we hieronder kort uit wat u moet weten over de systemen.

Zo is Jeeves ERP een oplossing voor groeiende middelgrote ondernemingen in handel-en productie omgevingen. Het systeem heeft een erg flexibele inrichting, biedt uitstekende rapportages en heeft standaardkoppelingen naar veel applicaties.

SAP Business One is geschikt voor handelsondernemingen vanaf 10 gebruikers. Door modulaire uitbreiding is teven ondersteuning beschikbaar voor bijvoorbeeld service en geautomatiseerde magazijnen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikt ERP systeem?

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Wij helpen u graag bij het vinden, ondersteunen en implementeren van een ERP systeem. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag meer over ons en leren uw bedrijf graag beter kennen, zodat we inzicht krijgen in hoe wij u eventueel kunnen helpen.

Jeeves ERP Nieuws

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen