erp integratie

SAP Business One

Bedrijfssoftware
Sap Business one

SAP Business One bedrijfssoftware

ERP software powered by JIS Nederland

Met SAP Business One biedt JIS Nederland de beste bedrijfssoftware voor MKB bedrijven. Uitgebreide ondersteuning van de bedrijfsprocessen, ontwikkeld door ´s-werelds grootste ERP software leverancier SAP. Moderne software ook voor mobiel gebruik en vanuit de cloud beschikbaar als u dat wenst.

Geïntegreerde ERP software

Een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering. Deze ERP software verzamelt alle belangrijke bedrijfsgegevens voor directe toegang en bedrijfsbreed gebruik. In tegenstelling tot boekhoudpakketten en spreadsheets geeft SAP Business One u precies wat u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te managen.

Flexibele ERP software

Omdat ieder bedrijf anders is, staat bij deze ERP software flexibiliteit voorop. Het maakt niet uit of u ermee op kantoor of in de cloud werkt; u heeft altijd, overal en via ieder mobiel apparaat toegang. En omdat SAP Business One geschikt is voor gebruik op serverplatforms van zowel SAP HANA® als Microsoft SQL, kunt u zelf kiezen wat het best bij uw bedrijf past.

En dat is nog niet alles: door de logische inrichting en gebruik kunnen uw medewerkers meteen aan de slag met de bedrijfssoftware. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u SAP Business One aanpassen en/of uitbreiden om te voldoen aan uw groeiende bedrijfsbehoeften.

Business one cafe

Diensten

Bedrijfs systeem

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SAP Business One Nieuws