Meer over Jeeves ERP

De functionaliteit is aanpasbaar voor elk type bedrijf. Jeeves is daarom dé ERP software voor het handelsbedrijf, productiebedrijf (klantordergestuurd, voorraadgestuurd of projectgestuurd) en bedrijven in dienstverlening of fashion.

Daarnaast zijn externe toepassingen simpel te integreren en kent Jeeves een zogenaamde upgrade garantie, waardoor alle klantspecifieke aanpassingen automatisch worden meegenomen bij een upgrade van de software. Dankzij de krachtige, ingebouwde hulpmiddelen is Jeeves ook eigenhandig gemakkelijk aan te passen. Jeeves schikt zich in de situatie, de processen en de doelstellingen van de klant. En nooit andersom.
Hierdoor zijn de meeste van de ruim 4.300 Jeeves klanten middelgrote ondernemingen, waar standaard niet ver genoeg gaat.

 

  • Zeer flexibele inrichting;
  • Upgrade garantie: upgrades kosten normaal gesproken niet meer dan 2 dagen met behoud van klantspecifieke aanpassingen;
  • Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership);
  • Diverse gebruikersinterfaces, waaronder webinterface;
  • Soepele, gestructureerde implementatie met geen of weinig maatwerk;
  • Standaardkoppelingen naar vele applicaties;
  • Uitstekende rapportages binnen Jeeves, maar ook met de geïntegreerde Crystal Reports of QlikView;
  • Integratiefaciliteit t.b.v. kwaliteitssystemen;
  • Uitgebreide e-Business oplossingen.
featured-image

Jeeves Supply Chain Management

Supply Chain Management is de kern van Jeeves ERP. Met volledige inzichtelijkheid in de processen en naadloze aansluiting op klant en leverancier.

Meer details

featured-image

Jeeves Productie Management

Jeeves Productie Management biedt zowel in de breedte als in de diepte oplossingen voor discrete, project, order -of voorraad gestuurde productie.

Meer details

featured-image

Product Management

Gebruik ERP beter door gedetailleerde informatie over producten te beheren en beschikbaar te stellen voor externe applicaties.

Meer details

featured-image

Jeeves Sales & Customer Service

Of het nu gaat om het vinden van nieuwe klanten of om bestaande klanten te helpen, met Sales & Customer service beschikt u over volledige CRM functionaliteit geïntegreerd in Jeeves ERP software.

Meer details

featured-image

Jeeves Project Management

Jeeves Project Management biedt een platform waardoor volledige controle wordt verkregen over projectactiviteiten bij bedrijven die werken op basis van bijvoorbeeld productie of dienstverlening.

Meer details

featured-image

Jeeves Service Management

Jeeves Service Management maakt het mogelijk om uw interne en externe service afdeling volledig te automatiseren. Dit onderdeel van Jeeves ERP is ook geschikt voor mobiel gebruik.

Meer details