erp integratie

Jeeves: your ERP, your way

Ontdek de kracht van Jeeves ERP, de bedrijfssoftware die groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities vooruit helpt. Gebruik de Jeeves ERP met geavanceerde technologieën en blijf voorop de concurrentie. Met meer dan 4.000 succesvolle implementaties!

ERP software voor middelgrote bedrijven

Jeeves ERP: powered by JIS Nederland

Ontdek de kracht van Jeeves ERP, dé bedrijfssoftware voor groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities. Onze unieke en krachtige architectuur maakt het mogelijk om snel opkomende technologieën te omarmen, waaronder cloud, mobiliteit, intercompany-functionaliteiten, aanpasbaarheid en Internet of Things (IoT). Benieuwd waarom er al meer dan 4.000 succesvolle implementaties zijn? Informeer nu en ontdek hoe het Jeeves ERP systeem uw bedrijf kan positioneren voor duurzame groei en innovatie. Maak gebruik van onze geavanceerde technologieën en blijf een stap voor op de concurrentie. Kies voor Jeeves ERP en transformeer uw bedrijf in lijn met de eisen van de moderne zakenwereld.

Standaard software en krachtig in aanpasbaarheid

De Zweedse bedrijfssoftware Forterro is gebouwd met het idee dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, vanaf 1992 dachten de oprichters, in Stockholm, aan een geniale architectuur die op een gemakkelijke wijze klant-specifieke implementaties kon ondersteunen. Deze moesten vervolgens automatisch kunnen worden doorgevoerd bij elke upgrade.
In de afgelopen 30 jaar heeft Jeeves diepgaande functionaliteit toegevoegd aan de ‘core’ van de software. Daarnaast is een actieve, internationale gemeenschap van partners en klanten opgebouwd.

Jeeves ERP systeem met ‘Genius architecture’

Wat is er zo “geniaal” aan de Jeeves ERP-architectuur?
Het Jeeves ERP systeem is gebouwd op een dynamische applicatie-modelgestuurde architectuur. Modelgestuurde architecturen gaan ervan uit dat u het systeem vertelt wat u wilt doen en dat het systeem precies dat doet. Niet de best practice van iemand anders, maar jouw best practice.

Geen 10.000 opties, alleen de opties die u wilt. Wat u wilt, zoals u het wilt, snel en gemakkelijk. En het beste van alles: als u eenmaal uw ERP op uw manier heeft gebouwd, worden al uw gegevens en aanpassingen apart van het kernsysteem opgeslagen in de Site Repository van de architectuur, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geüpgraded.

Kernprocessen

De kernprocessen van Jeeves ERP zijn onderverdeeld in 7 toepassingsgebieden, aangevuld met krachtige bedrijfsfuncties en uitgebreid met additionele oplossingen en integraties. Mede daardoor is Jeeves ERP breed toepasbaar en ligt een focus op complexe (groot)handelsorganisaties, discrete productie, machinebouw en projectenbedrijven.

Waarom Jeeves ERP software?

Nieuwe klanten van Jeeves ERP hebben, in de meeste gevallen, ervaring opgedaan met standaard ERP software. Deze is door voortschrijdend inzicht en de evolutie van het bedrijf niet meer goed bruikbaar voor alle bedrijfsprocessen. Met andere woorden: deze klanten waren op zoek naar standaard software, maar de software moest meegaan met de veranderende processen.


Die mogelijkheid wordt hun nu geboden.  Dat is het verhaal waar het hier om gaat: accepteer géén beperkingen in de software. Het grote voordeel is dat (wijzigingen in) het bedrijfsproces en de software hand in hand blijven lopen. Dat betekent dat Jeeves ERP een lange levensduur heeft en dus een lagere return on investment (ROI) dan andere ERP software.
Kijk ook eens naar: waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Versie 2024

Jeeves ERP versie 2024 is zeer moderne, ‘customizable’ bedrijfssoftware. Deze is gebaseerd op een breed platform van volledig geïntegreerde functionaliteit. Door de unieke en eenvoudige mogelijkheid tot aanpasbaarheid worden bedrijfskritische processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd volgens standaard processen of bedrijfsspecifiek.
Versie 2024 kent 4 updates per jaar, zodoende biedt de software altijd state-of-the-art oplossingen en hebben onze klanten altijd een up-to-date ERP systeem.

Jeeves ERP - Stockholm
Jeeves ERP software

De belangrijkste kenmerken van Jeeves ERP software zijn:

Standaard software met zeer flexibele inrichting
Upgrade garantie: upgrades binnen 2 dagen met behoud van klantspecifieke aanpassingen
Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership)
Diverse gebruikersinterfaces
Mobiele applicaties en portals
Soepele, gestructureerde implementatie
Standaardkoppelingen naar vele applicaties
Uitstekende rapportages
Integratiefaciliteit door middel van service layer
Brede functionaliteit in de ERP software

Implementations are never easy. I have done three of them in my lifetime, and they are never without challenges. But of those I have been involved with, the conversion to Jeeves ERP was by far the easiest .

Bert Martin, COO | Vitamin Research Products

Meer informatie is te vinden op onze Jeeves pagina’s (klik hier). ook te vinden op Jeeves haar eigen website: www.jeeveserp.com

Jeeves ERP Nieuws

Jeeves ERP in nieuw jasje

Dit jaar staat er veel te gebeuren met Jeeves ERP. Van alle kanten gaan er zichtbare veranderingen zijn, zoals de nieuwe versie 2024.

Meer lezen

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen