Jeeves ERP

Jeeves ERP software is de oplossing voor groeiende middelgrote ondernemingen. Flexibel in inrichting en eenvoudig te koppelen met andere apps.

ERP software voor middelgrote bedrijven

ERP software powered by JIS Nederland

Jeeves ERP is de bedrijfssoftware voor groeiende middelgrote ondernemingen. De unieke en krachtige architectuur van het systeem helpt bedrijven om opkomende technologieën snel te adopteren. Daarbij valt te denken aan cloud, mobiliteit, aanpasbaarheid en Internet of Things.

Krachtig in aanpasbaarheid

De Zweedse bedrijfssoftware Jeeves is gebouwd met het idee dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, vanaf 1992 dachten de oprichters, in Stockholm, aan een geniale architectuur die op een gemakkelijke wijze klant-specifieke implementaties kon ondersteunen. Deze moesten vervolgens automatisch kunnen worden doorgevoerd bij elke upgrade.
In de afgelopen 30 jaar heeft Jeeves diepgaande functionaliteit toegevoegd aan de ‘core’ van de software. Daarnaast is een actieve, internationale gemeenschap van partners en klanten opgebouwd.

Jeeves ERP is breed toepasbaar, maar er ligt een focus op complexe (groot)handelsorganisaties, discrete productie, machinebouw en projectenbedrijven.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk eenvoudig contact met ons opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Jeeves ERP software?

De bedrijfssoftware van Jeeves schikt zich in de situatie, de processen en de doelstellingen van de klant. En nooit andersom. Daarmee is het één van de weinige software-pakketten die standaardsoftware klantspecifiek kan laten werken.
Kijk ook eens naar: waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Versie 6

Jeeves ERP versie 6 is zeer moderne, ‘customizable’ bedrijfssoftware. Deze is gebaseerd op een breed platform van volledig geïntegreerde functionaliteit. Door de unieke en eenvoudige mogelijkheid tot aanpasbaarheid worden bedrijfskritische processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd volgens standaard processen of bedrijfsspecifiek. Versie 6 kent 4 updates per jaar, zodoende biedt de software altijd state-of-the-art oplossingen en lopen onze klanten niet achter ten opzichte van hun concurrentie.

Jeeves ERP - Stockholm
Jeeves ERP software

De belangrijkste kenmerken van Jeeves ERP software zijn:

Zeer flexibele inrichting
Upgrade garantie: upgrades binnen 2 dagen met behoud van klantspecifieke aanpassingen
Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership)
Diverse gebruikersinterfaces, waaronder webinterface
Mobiele applicaties
Soepele, gestructureerde implementatie
Standaardkoppelingen naar vele applicaties
Uitstekende rapportages
Integratiefaciliteit t.b.v. kwaliteitssystemen
Uitgebreide e-Business oplossingen

Implementations are never easy. I have done three of them in my lifetime, and they are never without challenges. But of those I have been involved with, the conversion to Jeeves ERP was by far the easiest .

Bert Martin, COO | Vitamin Research Products

Meer informatie over Jeeves ERP software is te vinden op onze Jeeves pagina’s (klik hier). ook te vinden op Jeeves haar eigen website: www.jeeveserp.com

Jeeves ERP Nieuws