erp integratie

Jeeves: your ERP, your way

Ontdek de kracht van Jeeves ERP, de bedrijfssoftware die groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities vooruit helpt. Gebruik de Jeeves ERP met geavanceerde technologieën en blijf voorop de concurrentie. Met meer dan 4.000 succesvolle implementaties!

ERP software voor middelgrote bedrijven

Jeeves ERP: powered by JIS Nederland

Ontdek de kracht van Jeeves ERP, dé bedrijfssoftware voor groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities. Onze unieke en krachtige architectuur maakt het mogelijk om snel opkomende technologieën te omarmen, waaronder cloud, mobiliteit, intercompany-functionaliteiten, aanpasbaarheid en Internet of Things (IoT). Benieuwd waarom er al meer dan 4.000 succesvolle implementaties zijn? Informeer nu en ontdek hoe het Jeeves ERP systeem uw bedrijf kan positioneren voor duurzame groei en innovatie. Maak gebruik van onze geavanceerde technologieën en blijf een stap voor op de concurrentie. Kies voor Jeeves ERP en transformeer uw bedrijf in lijn met de eisen van de moderne zakenwereld.

Krachtig in aanpasbaarheid

De Zweedse bedrijfssoftware Jeeves is gebouwd met het idee dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, vanaf 1992 dachten de oprichters, in Stockholm, aan een geniale architectuur die op een gemakkelijke wijze klant-specifieke implementaties kon ondersteunen. Deze moesten vervolgens automatisch kunnen worden doorgevoerd bij elke upgrade.
In de afgelopen 30 jaar heeft Jeeves diepgaande functionaliteit toegevoegd aan de ‘core’ van de software. Daarnaast is een actieve, internationale gemeenschap van partners en klanten opgebouwd.

Jeeves ERP systeem met Genius-architectuur

Wat is er zo “geniaal” aan de Jeeves ERP-architectuur?
Het Jeeves ERP systeem is gebouwd op een dynamische applicatie-modelgestuurde architectuur. Modelgestuurde architecturen gaan ervan uit dat u het systeem vertelt wat u wilt doen en dat het systeem precies dat doet. Niet de best practice van iemand anders, maar jouw best practice.

Geen 10.000 opties, alleen de opties die u wilt. Wat u wilt, zoals u het wilt, snel en gemakkelijk. En het beste van alles: als u eenmaal uw ERP op uw manier heeft gebouwd, worden al uw gegevens en aanpassingen apart van het kernsysteem opgeslagen in de Site Repository van de architectuur, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geüpgraded.

Kernprocessen

De kernprocessen van Jeeves ERP zijn onderverdeeld in 7 toepassingsgebieden, aangevuld met krachtige bedrijfsfuncties en uitgebreid met additionele oplossingen en integraties. Mede daardoor is Jeeves ERP breed toepasbaar en ligt een focus op complexe (groot)handelsorganisaties, discrete productie, machinebouw en projectenbedrijven.

Waarom Jeeves ERP software?

Ontdek de flexibiliteit van Jeeves bedrijfssoftware die zich naadloos aanpast aan uw situatie, processen en doelstellingen. In tegenstelling tot vele andere software-pakketten, past Jeeves zich aan aan de unieke behoeften van uw bedrijf, en niet andersom. Profiteer van de mogelijkheid om standaardsoftware volledig klant-specifiek te laten werken, waardoor uw onderneming echt maatwerkoplossingen kan ervaren. Waarom concessies doen als het gaat om uw bedrijfssoftware? Ontdek nu hoe Jeeves uw bedrijf kan voorzien van een softwareoplossing die zich volledig aanpast aan uw specifieke eisen en doelen. Neem de controle over uw bedrijfsprocessen en kies voor bedrijfssoftware die passend is op uw succes.
Kijk ook eens naar: waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Versie 6

Jeeves ERP versie 6 is zeer moderne, ‘customizable’ bedrijfssoftware. Dit systeem is gebaseerd op een breed platform van volledig geïntegreerde functionaliteit. Door de unieke en eenvoudige mogelijkheid tot aanpasbaarheid worden bedrijfskritische processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd volgens standaard processen of bedrijfsspecifiek. Versie 6 kent 4 updates per jaar, zodoende biedt de software altijd state-of-the-art oplossingen en lopen onze klanten niet achter ten opzichte van hun concurrentie.

Jeeves ERP - Stockholm
Jeeves ERP software

De belangrijkste kenmerken van Jeeves ERP software zijn:

Zeer flexibele inrichting
Upgrade garantie: upgrades binnen 2 dagen met behoud van klantspecifieke aanpassingen
Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership)
Diverse gebruikersinterfaces, waaronder webinterface
Mobiele applicaties
Soepele, gestructureerde implementatie
Standaardkoppelingen naar vele applicaties
Uitstekende rapportages
Integratiefaciliteit t.b.v. kwaliteitssystemen
Uitgebreide e-Business oplossingen

Implementations are never easy. I have done three of them in my lifetime, and they are never without challenges. But of those I have been involved with, the conversion to Jeeves ERP was by far the easiest .

Bert Martin, COO | Vitamin Research Products

Meer informatie is te vinden op onze Jeeves pagina’s (klik hier). ook te vinden op Jeeves haar eigen website: www.jeeveserp.com

Jeeves ERP Nieuws