erp integratie

Jeeves: your ERP, your way

Jeeves ERP software is de hedendaagse oplossing voor groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities. Flexibel in inrichting en eenvoudig te koppelen met andere apps, zodat Jeeves ERP perfect past in de supplychain.

ERP software voor middelgrote bedrijven

Jeeves ERP: powered by JIS Nederland

Jeeves ERP is de bedrijfssoftware voor groeiende middelgrote ondernemingen met internationale ambities. De unieke en krachtige architectuur van het systeem helpt bedrijven om opkomende technologieën snel te adopteren. Daarbij valt te denken aan cloud, mobiliteit, intercompany, aanpasbaarheid en Internet of Things. Informeer eens waarom er meer dan 4.000 implementaties zijn.

Krachtig in aanpasbaarheid

De Zweedse bedrijfssoftware Jeeves is gebouwd met het idee dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, vanaf 1992 dachten de oprichters, in Stockholm, aan een geniale architectuur die op een gemakkelijke wijze klant-specifieke implementaties kon ondersteunen. Deze moesten vervolgens automatisch kunnen worden doorgevoerd bij elke upgrade.
In de afgelopen 30 jaar heeft Jeeves diepgaande functionaliteit toegevoegd aan de ‘core’ van de software. Daarnaast is een actieve, internationale gemeenschap van partners en klanten opgebouwd.

Jeeves ERP Genius-architectuur

Wat is er zo “geniaal” aan de Jeeves ERP-architectuur?
Jeeves ERP is gebouwd op een dynamische applicatie-modelgestuurde architectuur. Modelgestuurde architecturen gaan ervan uit dat u het systeem vertelt wat u wilt doen en dat het systeem precies dat doet. Niet de best practice van iemand anders, maar jouw best practice.

Geen 10.000 opties, alleen de opties die u wilt. Wat u wilt, zoals u het wilt, snel en gemakkelijk. En het beste van alles: als u eenmaal uw ERP op uw manier heeft gebouwd, worden al uw gegevens en aanpassingen apart van het kernsysteem opgeslagen in de Site Repository van de architectuur, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geüpgraded.

Kernprocessen

De kernprocessen van Jeeves ERP zijn onderverdeeld in 7 toepassingsgebieden, aangevuld met krachtige bedrijfsfuncties en uitgebreid met additionele oplossingen en integraties. Mede daardoor is Jeeves ERP breed toepasbaar en ligt een focus op complexe (groot)handelsorganisaties, discrete productie, machinebouw en projectenbedrijven.

Waarom Jeeves ERP software?

De bedrijfssoftware van Jeeves schikt zich in de situatie, de processen en de doelstellingen van de klant. En nooit andersom. Daarmee is het één van de weinige software-pakketten die standaardsoftware klantspecifiek kan laten werken.
Kijk ook eens naar: waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Versie 6

Jeeves ERP versie 6 is zeer moderne, ‘customizable’ bedrijfssoftware. Deze is gebaseerd op een breed platform van volledig geïntegreerde functionaliteit. Door de unieke en eenvoudige mogelijkheid tot aanpasbaarheid worden bedrijfskritische processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd volgens standaard processen of bedrijfsspecifiek. Versie 6 kent 4 updates per jaar, zodoende biedt de software altijd state-of-the-art oplossingen en lopen onze klanten niet achter ten opzichte van hun concurrentie.

Jeeves ERP - Stockholm
Jeeves ERP software

De belangrijkste kenmerken van Jeeves ERP software zijn:

Zeer flexibele inrichting
Upgrade garantie: upgrades binnen 2 dagen met behoud van klantspecifieke aanpassingen
Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership)
Diverse gebruikersinterfaces, waaronder webinterface
Mobiele applicaties
Soepele, gestructureerde implementatie
Standaardkoppelingen naar vele applicaties
Uitstekende rapportages
Integratiefaciliteit t.b.v. kwaliteitssystemen
Uitgebreide e-Business oplossingen

Implementations are never easy. I have done three of them in my lifetime, and they are never without challenges. But of those I have been involved with, the conversion to Jeeves ERP was by far the easiest .

Bert Martin, COO | Vitamin Research Products

Meer informatie is te vinden op onze Jeeves pagina’s (klik hier). ook te vinden op Jeeves haar eigen website: www.jeeveserp.com

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen