erp integratie

Processen in Jeeves ERP

Processen in Jeeves ERP

(voor middelgrote bedrijven)


Ontdek de kracht van Jeeves ERP, waar zeven robuuste basisprocessen de ruggengraat vormen voor bedrijfssucces. Versterkt door enterprise-klasse functies en verrijkt met aanvullende oplossingen en integraties, biedt Jeeves ERP een allesomvattende benadering. Elk toepassingsgebied belichaamt de functionaliteit die u mag verwachten van een ERP-oplossing met een indrukwekkende geschiedenis van 25 jaar aan onderzoek en ontwikkeling. Ontdek hoe deze gevestigde technologie uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en uw onderneming kan voorbereiden op de toekomst. Kies voor Jeeves ERP en benut de kracht van bewezen innovatie voor uw zakelijke groei.

De uitgebreide processen in Jeeves ERP

Ontdek de diepgaande processen van Jeeves ERP en werp een blik op de 7 kernprocessen die de ruggengraat vormen van deze geavanceerde bedrijfssoftware. Elk domein is naadloos geïntegreerd in één centraal ERP-systeem, waardoor uw bedrijf kan profiteren van een volledig geïntegreerde oplossing. Deze processen omvatten niet alleen uitgebreide, maar ook diepgaande functionele oplossingen op elk specifiek gebied.

Leer meer over hoe Jeeves ERP uw bedrijfsprocessen optimaliseert met uitgebreide en diepgaande functionaliteiten in elk aspect van uw onderneming. Kies voor Jeeves ERP en ervaar de kracht van een alles-in-één oplossing voor uw zakelijke succes.


Project management


Rapporteer tijd aan de hand van gedefinieerde project-mijlpalen, evenals voortgang en kostenaccumulatie

Financieel management


Volledig geïntegreerde financiële toolset met ondersteuning voor IFRS en GAAP-compliance

Service management


Beheer serviceopdrachten waarbij traceerbaarheid, contracten, garanties en claims worden beheerd

Productie management


Robuuste productie omgeving met productie-planning voor proces-en discrete productie.

Sales & customer service


Tools voor orderafhandeling waarmee u realistische verwachtingen kunt instellen over prijzen, doorlooptijden en leveringen

Product management


Beheer de productdata, zorg voor de winstgevendheid van het product en identificeer verbeterpunten

Supply chain management


Krijg volledig inzicht in-en naadloze samenwerking met uw supply chain
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvullende functies en integraties

Breid het Jeeves ERP bedrijfssysteem moeiteloos uit met een uitgebreid scala aan integraties en extra functies. Sommige zijn in-house ontwikkeld door Jeeves, terwijl andere tot stand zijn gekomen in samenwerking met toonaangevende softwarebedrijven. Bovendien zijn er features ontwikkeld door onze eigen productexperts. Profiteer van de open architectuur van het systeem en de krachtige servicebuilding-tool, waarmee u flexibel kunt inspelen op specifieke behoeften en naadloos kunt integreren met andere systemen.

ERP integratie en functies

ERP processen voor meerdere bedrijven en groepen

Vertrouw op een solide kernconfiguratie van ERP-functies die speciaal zijn ontworpen voor meerdere bedrijven en groepen, waarmee uw bedrijf klaar is voor de uitdagingen van zowel vandaag als morgen. Jeeves biedt een bedrijfssysteem dat flexibel is en kan worden aangepast aan uw unieke behoeften. Voeg moeiteloos productlijnen, bedrijven, geografische locaties en partners in de toeleveringsketen toe, allemaal standaard. Onze multi-company functies omvatten het volledige ERP-systeem, en met Jeeves Workflow wordt het opzetten van efficiënte verkoopprocessen en het lanceren van nieuwe productlijnen een gestroomlijnde taak. Ontdek de veelzijdigheid van Jeeves ERP, waar alle functies uitbreidbaar en aanpasbaar zijn, zodat ze naadloos aansluiten op de complexe behoeften van uw bedrijf.

Tooling JIS Nederland

Bij JIS Nederland leggen we de focus op voortdurende optimalisatie en fine-tuning van onze software. Naast het uitgebreide aanbod van Jeeves ERP bieden we ook specifieke tooling met extra functies, afgestemd op niche markten of gerelateerd aan lokalisatie en lokaal gebruik. Ontdek hoe onze aanvullende tooling op maat van uw branche meerwaarde kan bieden. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden die wij specifiek voor uw sector kunnen bieden. Maak gebruik van onze expertise en til uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau met de geoptimaliseerde oplossingen van JIS Nederland.

Jeeves ERP processen
functies en processen in Jeeves ERP

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de processen in een bedrijf. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. Jeeves ERP software met standaard functies voor o.a. groothandel, productie, projectenbedrijven, bedrijven in (technische) handel, en dienstverlening.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves ERP Nieuws

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen