erp integratie

ERP Integratie

Het kan belangrijk zijn dat de ERP software gekoppeld wordt aan andere software applicaties binnen uw eigen bedrijf, maar misschien ook wel met uw klant, leverancier of transporteur.

ERP integreren met andere software

ERP software powered by JIS Nederland

Het kan belangrijk zijn dat ERP software gekoppeld wordt aan andere software applicaties binnen uw eigen bedrijf, maar misschien ook wel met uw klant, leverancier of transporteur. Zit u er aan te denken om ERP software aan te schaffen? Maar weet u niet goed wat nou waar of juist niet waar is over ERP integratie? Wij vertellen wat u moet weten over ERP integraties.

ERP integratie: koppelen met andere programma’s

Veel leveranciers van ERP systemen beweren dat u eigenlijk elke applicatie wel kan koppelen aan het systeem. Maar is dit wel echt zo?

ERP systemen zijn er in vele soorten en sommige zelfs voor specifieke branches. Als we praten over integraties kan dit dus ook erg verschillend zijn. Let op: in eerste instantie moet gekeken worden of sprake is van een koppeling met een intern software systeem of een extern systeem, of misschien wel met beide. Om zeker te weten dat u uw systemen kan koppelen aan het ERP systeem, is het aan te raden om dit eerst te  vragen aan de partij waar u het ERP systeem afneemt.

Hoe zorgt u voor een ERP integratie?

Wilt u graag gebruikmaken van ERP software en deze koppelen met andere software? ERP integratie kan een lastige klus zijn. In de praktijk houdt het namelijk in dat u twee verschillende databronnen met elkaar laat connecteren. Een klusje wat niet iedereen kan klaren. Daarom is het een aanrader om dit te laten doen door een partij die hier gespecialiseerd in is. Wij van JIS Nederland kunnen Jeeves ERP en SAP Business One integreren. Zo hoeft u geen uren uitzoekwerk te plegen om het systeem te koppelen aan uw programma’s.

Meer weten over ERP integratie?

Wilt u meer weten over ERP integratie? Wij vertellen u hier graag meer over. Dankzij onze jarenlange ervaring en flinke dosis kennis, kunnen wij u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen. Deel eerst uw vragen en wensen met ons, natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeeves ERP Nieuws