erp integratie

Over JIS Nederland

Over JIS Nederland

ERP software powered by JIS Nederland

JIS Nederland is al meer dan twintig jaar actief als leverancier van ERP software voor het middenbedrijf. Met de implementatie en het onderhouden van hedendaagse software zijn wij in staat om op geheel eigen wijze ondersteuning te geven aan de bedrijfsprocessen bij onze klanten. De positieve feedback van onze klanten benadrukt keer op keer de gewaardeerde betrokkenheid en creativiteit van onze professionals. Wij zijn trots op het vertrouwen dat klanten in ons stellen en streven ernaar om voortdurend uitmuntende ondersteuning te bieden in de evolutie van hun bedrijfsprocessen.

Missie

Bij JIS Nederland is het onze missie om klanten te begeleiden op hun weg naar zakelijke ‘excellentie’. Dit bereiken we door het aanbieden van geavanceerde, veelomvattende en flexibele ICT-oplossingen in de vorm van standaard softwarepakketten. Ontdek hoe onze technologische innovaties uw bedrijf kunnen transformeren en optimaliseer uw streven naar uitmuntendheid met onze ERP-oplossingen: Jeeves ERP en SAP Business One.

Bedrijfscultuur

JIS Nederland werkt bewust aan haar bedrijfscultuur. We hanteren een aantal statements die onze cultuur weerspiegelen:

  • Integriteit: afspraak is afspraak
  • Verplaats je in de klant

Integriteit: afspraak is afspraak

JIS Nederland heeft de reputatie integer te zijn. Afspraak is afspraak, ook als het eens een keertje niet zo goed uitkomt. Dat is één van de redenen waarom we lange termijn zaken doen met onze klanten.

Verplaats je in de klant

Eén van onze sterkste punten is dat we ons te allen tijde verplaatsen in onze opdrachtgever. Wij willen weten wat uw beweegredenen zijn. Daar horen vragen bij als: Waarom wilt u dat? Kan het ook anders, beter voor u? Is het echt nodig? Als we ergens goed van doordrongen zijn, dan is het dat we er voor de cliënt zijn, niet andersom.

Samenwerken en samen delen

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel en discrete productie.