erp integratie

Document output management

Document output management

ERP software powered by JIS Nederland

De document output management software Advanced-Forms is een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing om uw uitgaande documentstromen (bijvoorbeeld facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten) eenvoudig te automatiseren.

Advanced Forms vormt voor ons al jaren een duo met Jeeves ERP om zodoende op het gebied van document output de beste oplossing te kunnen bieden. Speciaal voor Jeeves hebben wij een XML interface ontwikkeld, zodat klanten snel kunnen implementeren en zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van standaarden.

De behoefte aan documenten is gigantisch en neemt alleen maar toe. Traditioneel natuurlijk op papier, maar voor een belangrijk gedeelte digitaal. Of beide natuurlijk, daar richten we eenvoudig output flows voor in. Deze kunnen worden aangestuurd op bijvoorbeeld klant, klantsoort of land.

Advanced-Forms is een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing waarmee u uw uitgaande documentstroom (zoals facturen, inkooporders, offertes, transportdocumenten en meer) kunt automatiseren.

  • Document opmaak met WYSIWYG Designer;
  • Voeg tijdelijke promoties of gepersonaliseerde berichten toe aan uw documenten;
  • Voeg uw huisstijl toe aan uw uitgaande documenten;
  • Pas het document aan in de taal van uw keuze;
  • Documenten automatisch afdrukken, verzenden en archiveren;
  • Automatiseer uw bedrijfsprocessen;
  • Voeg automatisch extra documenten toe;
  • Valideer uw documenten in de Advanced-Forms® app.

Document Output manager voor Jeeves ERP

Waarom Advanced Forms?

Jeeves ERP klanten zijn verschillend van elkaar en daarom is er altijd vraag naar specifieke documenten of instellingen. Daarnaast werkt het merendeel internationaal, wat leidt tot een forse uitbreiding van de documenten.

Uiteraard worden barcode documenten en etiketten ook aangestuurd vanuit Advanced Forms, van artikel etiketten tot verzend documenten.

Financiële documenten moeten veelal worden bewaard in originele uitvoering. Deze worden opgeslagen op een fileserver en ze kunnen snel worden gereproduceerd.

Binnen Advanced Forms is de mogelijkheid om het output document eerst te laten autoriseren, voordat het wordt verzonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan inkooporders (boven een bepaald bedrag).

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Kenmerken van document output Advanced Forms voor Jeeves ERP

Designer

Pas uw identiteit toe op al uw documenten, voeg grafieken toe of bereken het totaalbedrag. Met Advanced-Forms krijgen uw documenten een professionele en persoonlijke look. Of het nu gaat om een factuur, afleverbon of een ander document.

Distributie

Verzenden als PDF, XML, Word, Excel. Gewoon afdrukken of een combinatie hiervan

Mail

Klant-en landspecifieke gepersonaliseerde e-mailtekst. Gebruik van CC en BCC mogelijk. Bijlagen zoals algemene verkoopvoorwaarden en productkenmerken

Workflow

Stel uw workflow op een eenvoudige en flexibele manier samen en valideer de uitgaande documenten b.v. offerte, creditnota en andere documenten in het intuïtieve portaal. Houd de controle over uw uitgaande documentstroom

Archief

Archiveer uw documenten met zelf gedefinieerde functies – in uw ERP-applicatie – en gebruik het archief eenvoudig via uw normale webbrowser. Voeg aanvullende documenten met specifieke kenmerken toe en verspreid deze (indien gewenst) per e-mail. Het Advanced-Forms®-archief is flexibel in te delen

Connector

Uiteraard is Advanced Forms volledig geconnecteerd met Jeeves ERP, zodat gebruikers het maximale voordeel halen uit de totaaloplossing.


Jeeves ERP Nieuws

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen