Jeeves factuur herkenning

e-Approval

Factuur goedkeuring in Jeeves is een web gebaseerd systeem voor goedkeuring van goederen -en kosten facturen, ontwikkeld voor Jeeves ERP.

Factuur goedkeuring (Jeeves e-Approval)

ERP software powered by JIS Nederland

Jeeves e-Approval is een web gebaseerd systeem voor goedkeuring van goederen -en kosten facturen. Facturen worden geregistreerd in Jeeves ERP. De factuurregistratie activeert vervolgens de distributie van die factuur door het hele systeem en betrekt de juiste gebruikers via zelf gedefinieerde workflows. Doordat eApproval volledig is geïntegreerd in Jeeves ERP is het zelfs mogelijk facturen automatisch door hele systeem te loodsen, inclusief een 3-way match.

Goedkeuren facturen in Jeeves ERP

Jeeves eApproval stroomlijnt het goedkeuringsproces van facturen en verkort de doorlooptijden, waardoor kosten voor verloren of te late facturen worden verlaagd. Omdat Jeeves eApproval procesgestuurd is, distribueert het automatisch relevante artefacten, inclusief de factuur, door de gehele autorisatieketen, die nauw kunnen worden afgestemd op kwaliteitsnormen zoals ISO. Bovendien is Jeeves eApproval volledig geïntegreerd met Jeeves ERP, maar er is geen ERP clientinstallatie nodig. Met toegang tot een webbrowser kan uw team snel operationeel zijn.

Jeeves eApproval is ideaal voor bedrijven die de verwerking van papieren facturen willen elimineren of strengere controles willen opleggen via een elektronische factuurstroom. Jeeves eApproval is ook makkelijk voor een geografisch verspreide organisatie die facturen moet verwerken en goedkeuren voor meerdere bedrijven, talen, valuta’s of tijdzones.

Voordelen

  • Verminder de administratie tijd die gepaard gaat met het bewaken en bijhouden van het facturatieproces
  • Verminder fouten
  • Verkort de doorlooptijden van facturen
  • Verlaag de kosten ivm te late betaling
  • Geef goedkeuringstoegang voor iedereen in uw organisatie met een eenvoudige webclient
  • Minimale training vereist op basis van een diepe integratie met het ERP systeem
  • Lage kosten voor uitvoering en het onderhoud
  • Factuur follow-up en analyse
factuur goedkeuring

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Factuur goedkeuring: functies

Procesgericht

Factuur goedkeuring in Jeeves (e-Approval) is procesgericht, zodat het factuur autorisatie proces kan worden afgestemd op het kwaliteitssysteem, terwijl de kans op fouten kleiner wordt. Consistente processen geven het financiële team voortdurend controle over en inzicht in waar een factuur zich bevindt in het proces.

Webgebaseerd

Jeeves eApproval biedt een eenvoudige manier om facturen te beheren en te presenteren aan uw medewerkers, zonder dat iedereen in de organisatie volledige toegang hoeft te geven tot Jeeves ERP. Het systeem is eenvoudig te implementeren met alleen een webbrowser, zodat iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid heeft om een factuur goed te keuren, waar ze ook zijn.

Automatische herinneringen en registratie

Er is geen handmatige factuurcontrole vereist. Automatische herinneringen en ingebouwde escalatieprocessen verkorten de vereiste administratietijd van de financiële afdeling, wat resulteert in minder kosten door verlate betaling.

Autorisatieketens (Dynamisch)

De factuur goedkeuring in Jeeves wordt geleverd met een vooringestelde maar aanpasbare sjabloon voor de distributie van facturen. De autorisatieketen voor vermindert onduidelijkheid en vertraging tijdens de autorisaties.

Logboek

Met het logboek van e-Approval kunnen facturen worden bijgehouden en kunnen knelpunten worden geïdentificeerd. Opvolging en analyse is dan ook sterk vereenvoudigd voor de financiële administratie.

Machtigingen voor het maken van boekingen

Het gebruik van machtigingen maakt het nog gemakkelijker om de rekening voor een factuur te identificeren, waardoor het aantal onjuiste boekingen wordt verminderd en de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

Gestandaardiseerde business logic op het web

Omdat Jeeves eApproval detzelfde business regels toepast als in Jeeves ERP, hoeven deze regels slechts één keer te worden gedefinieerd. Consistentie tussen Jeeves ERP en de Jeeves eApproval webclient zorgt voor een goedkopere implementatie en eenvoudiger onderhoud.

Verbonden met Jeeves ERP Inkoop Routines

Door de verbinding met Jeeves ERP inkooproutines is er controle over de koppeling tussen levering en facturatie. Met deze functie bestaat de mogelijkheid om een inkooporder te matchen of te bekijken.

Factuurmatching

Met Jeeves eApproval kunnen facturen automatisch worden gekoppeld aan inkooporder(s), op totaal-bedrag of op regel. Als gevolg hiervan hoeft de factuur niet ter autorisatie te worden aangeboden als de overeenkomst juist is. Factuurmatching kan ook handmatig worden uitgevoerd in Jeeves ERP of op het web.

Collectieve afhandeling van facturen

Jeeves eApproval heeft de mogelijkheid om een factuur naar meerdere mensen tegelijk te sturen, waardoor de administratie wordt verkort en de doorlooptijden worden verkort.

Verbonden met Jeeves vaste activa module

Omdat Jeeves eApproval is verbonden met de vaste activaroutine, worden regels slechts één keer gedefinieerd. Binnen de toepassing kunnen de kosten van een factuur worden toevoegd aan een bestaande of nieuwe activa.

Geïntegreerd in Jeeves ERP

Factuur goedkeuring is volledig geïntegreerd met Jeeves ERP, hierdoor is informatie in Jeeves eApproval altijd accuraat en up-to-date. De strakke integratie resulteert in minder training voor uw finance team, omdat ze op dezelfde wijze werken als in Jeeves ERP debiteuren.


Jeeves ERP Nieuws

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen