erp integratie

ERP Kenmerken

Wat zijn kenmerken van ERP software?

ERP software powered by JIS Nederland

Ontdek de essentiële kenmerken van een hoogwaardig ERP-systeem te midden van de overvloed aan opties op de markt. In de zee van beschikbare systemen is het vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Wat zijn de cruciale eigenschappen van een effectief ERP-systeem en hoe onderscheiden Jeeves ERP en SAP Business One zich op dit gebied? Ontdek de antwoorden op deze vragen en maak een weloverwogen beslissing voor de groei en efficiëntie van uw bedrijf.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van ERP software?

Bij het zoeken naar het ideale ERP software voor uw bedrijf, is het van vitaal belang dat het systeem specifieke kenmerken bezit die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Wat zijn nu precies die cruciale kenmerken die een ERP-systeem effectief maken? Hier zijn de essentiële eigenschappen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen:

 1. Centrale toegang tot alle bedrijfsprocessen: Een geavanceerd ERP-systeem biedt een centrale hub voor naadloze toegang tot al uw bedrijfsprocessen.
 2. Automatisering van bedrijfsprocessen: Optimaliseer de efficiëntie door cruciale bedrijfsprocessen te automatiseren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.
 3. Data-analyse: Profiteer van geavanceerde data-analysefunctionaliteiten om diepgaande inzichten te verkrijgen en weloverwogen beslissingen te nemen.
 4. Eenvoudige rapportage: Vereenvoudig het rapportageproces door moeiteloos rapporten te genereren op basis van uw gegevens, waardoor uw bedrijf wendbaarder wordt.
 5. Realtime inzicht: Krijg real-time inzicht in cruciale cijfers, waardoor u snel kunt reageren op veranderende omstandigheden en uw bedrijf effectief kunt sturen.
 6. Integratie met derde software systemen: Verbeter uw operationele samenhang door naadloze integratie met software systemen van derden, waardoor uw bedrijf nog flexibeler wordt.

Ontdek hoe een ERP-systeem met deze kenmerken uw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen. Maak de juiste keuze voor groei en efficiëntie door een ERP-oplossing te kiezen die perfect past bij uw unieke zakelijke behoeften.

Welke kenmerken van een ERP systeem zoekt u?

Op zoek naar het juiste ERP-systeem voor uw bedrijf? Begrijpelijk, het is een uitdagende missie. Wij begrijpen de behoefte aan een investering op de lange termijn, een systeem dat daadwerkelijk het verschil maakt en uw organisatie klaarstoomt voor een succesvolle toekomst. Laat ons u begeleiden bij deze zoektocht en u vertellen welk ERP-systeem perfect aansluit op uw specifieke eisen en wensen.

Maak u geen zorgen over de implementatie of het onderhoud, want wij staan garant voor een vlekkeloze afhandeling van al uw ERP-vraagstukken.

Ontdek hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen met een ERP-oplossing die perfect past bij uw visie op de toekomst. Bij ons zit u goed voor al uw ERP vraagstukken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Functies per oplossing

Ontdek de diverse functies die elk ERP-systeem uniek maken. Tijdens uw zoektocht naar het ideale ERP-systeem is het cruciaal om goed na te denken over de specifieke functies van elke oplossing. Wat heeft uw organisatie nodig? Aangezien de behoeften per systeem variëren, is het essentieel om duidelijk te definiëren waar uw prioriteiten liggen. Door deze functies helder voor uzelf op een rijtje te zetten, kunt u een weloverwogen keuze maken die aansluit bij de unieke eisen van uw organisatie. Vereenvoudig uw besluitvormingsproces en ontdek welk ERP-systeem het beste past bij uw bedrijfsbehoeften door een grondige analyse van de specifieke functies die ertoe doen.

Jeeves ERP

 • Standaard ERP software, maar ruimschoots mogelijkheden tot klant-specifieke aanpassingen
 • Bewezen lage TCO (Total Cost of Ownership)
 • Diverse gebruikersinterfaces, waaronder webinterface
 • Brede toepasbaarheid
 • Soepele, gestructureerde implementatie
 • Koppelingen met vele externe applicaties
 • Uitstekende rapportages
 • Upgrade garantie: snelle upgrades met behoud van klant-specifieke aanpassingen
 • Cloud

SAP Business One

 • Geïntegreerd CRM systeem
 • Overzichtelijke dashboardrapporten
 • Eenvoudig gepersonaliseerde webpagina’s integreren
 • Eenvoudig te combineren met e-mailfuncties van Microsoft Outlook
 • Beschikbaar in de cloud

Nieuws