info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

V. Remmen UV Technology bouwt SAP B1 verder uit met JIS Nederland

Van Remmen UV Technology is de maker van de meest duurzame UV-desinfectiesystemen in Europa. Zij maken al enige jaren gebruik van SAP Business One als bedrijfssysteem en hebben onlangs besloten om toekomstige uitbreidingen en de support bij JIS Nederland te laten plaatsvinden.

We zijn verheugd met opnieuw een klant op SAP Business One en kijken met belangstelling vooruit naar de toekomstige samenwerking.

Vacature Technisch Consultant ERP software

 

 

Wij hebben een vacature en komen graag in gesprek met:

zeer ambitieuze technische consultants

De achtergrond

JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal klanten en projecten neemt verder toe. Dat maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden.

Onze opdrachtgevers zijn middelgrote ondernemingen met een duidelijke visie om zich in hun supply chain te willen onderscheiden. Wij ondersteunen hen daarbij met flexibele standaard software en uitgebreide proceskennis. Dat resulteert voor JIS in uitdagende automatiseringsprojecten, waarbij ´standaard´ niet ver genoeg gaat en betrokkenheid een understatement is.

 

Lees verder

Kabra Ootmarsum kiest JIS Nederland

Technische groothandel Kabra heeft JIS Nederland gekozen om de SAP Business One omgeving verder te ontwikkelen en support te verlenen. Kabra heeft een uitgebreid handelsassortiment in PVC, beregening-en installatie materiaal en is bezig om meer processen te gaan automatiseren.

JIS Nederland heeft daarom een scanfunctie voor artikelen in het magazijn geïmplementeerd, waardoor klanten sneller kunnen worden geholpen. Ook worden inkoopfacturen automatisch ingelezen voor verdere verwerking. Natuurlijk is de laatste versie van SAP Business One geïnstalleerd, waardoor toekomstige uitbreiding van de functionaliteit makkelijk is te realiseren.

Kosteloze quickscan om uw bedrijfssoftware te checken

Nieuwe bedrijfssoftware ?

Nieuwe bedrijfssoftware biedt vaak vele nieuwe mogelijkheden. Maar is dit voor u ook echt noodzakelijk?
Dat is voor velen een lastige vraag. Is het u bekend wat er tegenwoordig te krijgen is op het gebied van bedrijfssoftware en nog belangrijker: heeft het überhaupt toegevoegde waarde voor uw bedrijf? JIS Nederland biedt u de quickscan voor ERP bedrijfssoftware.

 

Quickscan kosteloos

JIS Nederland helpt u graag verder. Onze experts kunnen bij u een quickscan uitvoeren en u adviseren over de mogelijkheden. Deze quickscan kost normaal €1.500, maar is in juli 2018 kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee (behalve een kop koffie).

 

Bent u geïnteresseerd ?​

Contact ons op 074 2552580 of info@jisnl.com

Bekijk ook onze nieuwsbrief: Kosteloze quickscan om uw bedrijfssoftware te checken

LISA WMS partnership voor JIS Nederland

JIS Nederland heeft het partnership afgesloten met het Amerikaanse bedrijf N’Ware voor de verkoop, installatie en support van het Warehouse Management Systeem LISA WMS.

JIS Nederland richt zich op (groot)handels bedrijven. Daar is een toenemende vraag voor optimaliseren van het voorraadsysteem en het beheren van het magazijn. Vooral bij bedrijven in het MKB, waar sprake is van een grote verscheidenheid artikelen en een hoge omloopsnelheid, is de efficiency bijzonder hoog.

Met LISA WMS zijn vele mogelijkheden, zo kan de meest eenvoudige versie worden gebruikt voor alle basis scanprocessen binnen het magazijn. De meest uitgebreide versie maakt het mogelijk om met meerdere magazijnen te werken of met batches, hier zijn ook vele mogelijkheden t.b.v. voorraadbeheer beschikbaar.

LISA WMS heeft een volledige interface met SAP Business One, waardoor de implementatie relatief snel kan verlopen.

Meer informatie over LISA WMS

SAP Business One: meer dan 60.000 klanten

SAP Business One , de uitgebreide enterprise resource planning (ERP) -suite die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), heeft net een mijlpaal bereikt: de applicatie heeft de 60.000ste klant!

Dit maakt SAP Business One, op basis van het aantal klanten, de bestverkopende ERP software binnen het aanbod van SAP. Bekijk deze prestatie in de navolgende context:

» Meer dan 1 miljoen eindgebruikers van meer dan 60.000 kleine en middelgrote ondernemingen in 170 landen gebruiken de oplossing elke dag!
» SAP Business One draagt ​​minstens de helft van alle nieuwe klantenaankopen voor SAP in het MKB, met meer dan 1.000 nieuwe klanten per kwartaal.
» Zelfs op dit moment gaat SAP Business One door met zijn groeiproces – met uitgebreide expertise in meerdere industrieën en meer dan 500 branchespecifieke add-on-oplossingen, geleverd door 300 softwarepartners.
» Technologieën zoals natuurlijke taalverwerking, kunstmatige intelligentie en het internet of things, die bovenop SAP HANA zijn gebouwd, maken van SAP Business One hét intelligente ERP systeem bij uitstek voor het MKB.

 

Meer informatie met betrekking tot dit artikel is te vinden op de website van SAP.

Meer informatie over de oplossingen omtrent SAP Business One? Klik hier

 

Bruynzeel vestigingen ‘live’ met Jeeves ERP software

Bruynzeel Storage Systems over op Jeeves ERP

Bruynzeel Storage Systems heeft in Scandinavië een 3-tal vestigingen overgenomen van de Zweedse branchegenoot Constructor. Gelijke tijd is ook besloten om Jeeves ERP voor deze vestigingen vanuit Bruynzeel Nederland te gaan faciliteren.

JIS Nederland heeft in samenwerking met Jeeves Zweden het project uitgevoerd. In dit project was naast een her- implementatie het scheiden van de databases een belangrijk onderdeel, de Scandinavische bedrijven zaten namelijk verweven in de database van Constructor. Tevens is besloten om Advanced Forms als document output management software te implementeren.

Door de wijze van aanpak is het project in relatief korte doorlooptijd succesvol verlopen. JIS Nederland zal support leveren aan het IT team en heet Bruynzeel Storage Systems van harte welkom als Jeeves ERP gebruiker.

JIS Nederland tekent contract met Orbis Software

De integratie oplossingen van Orbis Software zullen onderdeel gaan uitmaken van het product-pallet van JIS Nederland. Zowel voor Jeeves ERP als SAP business One zal Orbis worden gebruikt voor integratie en portal oplossingen.

JIS Nederland vindt het een groot voordeel om te werken met een tool t.b.v. de integratie: Orbis Taskcentre biedt voordelen in implementatie en onderhoud van interfaces. Daarmee maakt JIS Nederland beide ERP softwarepakketten nog beter geschikt voor Enterprise Application Integration (EAI).

“Interfaces zijn tegenwoordig een standaard in implementaties van onze ERP software. Vaak kost dit relatief veel tijd en is het onderhoud lastig in verband met specifieke koppelingen. Door gebruik te maken van Orbis Software zijn we veel beter in control en bieden wij onze klanten een betere kwaliteit voor minder geld.”

 

Vacature ERP Trainee

Functiebeschrijving

JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal projecten neemt verder toe en maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden. Behalve een instroming van ervaren ERP consultants bieden wij de mogelijkheid voor een traineeship, met de intentie van een vast dienstverband als ERP consultant. Tijdens onze werkzaamheden combineren wij bedrijfskundige en software-technische kennis en behalen zo het maximale resultaat.

Het traineeship en de functie

Het trainee-programma behelst een periode van 2x drie maanden opleiding en training. Gedurende het opleidingstraject zul je worden getraind in het ERP systeem Jeeves, een modern ERP pakket gebaseerd op Microsoft techniek. Deze opleiding is grotendeels IT technisch, wij verwachten dat je als basis bedrijfskunde op HBO/WO niveau hebt.

Na het trainee-programma zul je deel uitmaken van één van onze implementatieteams. Je voornaamste taak is het implementeren van het Jeeves ERP systeem bij nieuwe klanten. Tevens zul je betrokken zijn bij de ondersteuning van bestaande Jeeves klanten en het geven van opleidingen.

Gezamenlijk met collega´s ben je betrokken bij de volledige ERP trajecten, vanaf procesanalyse en gebruikerstraining tot en met de nazorg. Ook zul je betrokken zijn bij het ondersteunen van de commerciële afdeling t.b.v. het voorbereiden van demonstraties.

In de toekomst biedt JIS Nederland de mogelijkheid om jouw specialisme verder te ontwikkelen door middel van training en opleiding.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Het profiel

  • Je beschikt over een HBO werk/denkniveau of academische achtergrond, het liefst in een technisch/bedrijfskundige richting
  • Enige ervaring met Microsoft SQL database is een pre (dit mag ook op school zijn geweest)
  • Je beheerst  de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Als consultant dien je een klantgeoriënteerde instelling te hebben en zijn communicatieve vaardigheden van groot belang
  • Het implementeren van ERP software is teamwork, samen met collega´s moet je willen gaan voor het beste resultaat

 

Wij bieden

  • uitdagende projecten, waar veel ervaring kan worden opgedaan bij interessante klanten
  • uitstekend salaris en secundaire voorwaarden
  • lease auto (bij de functie junior consultant), mobiele telefoon en laptop

 

Indien deze vacature je aanspreekt, stuur dan je motivatie en een CV naar:

JIS Nederland BV
T.a.v. de heer Tonnie Diepenmaat
Postbus 22
7550 AA HENGELO

Voor meer vragen kun je bellen met de heer Tonnie Diepenmaat, telefoon 074 2552580

Mitea kiest SAP B1 als nieuw gereedschap

Metaalbewerker Mitea heeft SAP Business One gekozen ter ondersteuning van haal financiële en logistieke processen. Mitea is een jong groeibedrijf, waarvan, naar verwachting, de komende jaren flinke groei zichtbaar zal zijn. SAP Business One zal worden gebruikt  vanuit de cloud en beschikken over de Hana in memory data met mogelijkheden voor snelle analyses van de bedrijfsprocessen.