info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Bruynzeel vestigingen ‘live’ met Jeeves ERP software

Bruynzeel Storage Systems over op Jeeves ERP

Bruynzeel Storage Systems heeft in Scandinavië een 3-tal vestigingen overgenomen van de Zweedse branchegenoot Constructor. Gelijke tijd is ook besloten om Jeeves ERP voor deze vestigingen vanuit Bruynzeel Nederland te gaan faciliteren.

JIS Nederland heeft in samenwerking met Jeeves Zweden het project uitgevoerd. In dit project was naast een her- implementatie het scheiden van de databases een belangrijk onderdeel, de Scandinavische bedrijven zaten namelijk verweven in de database van Constructor. Tevens is besloten om Advanced Forms als document output management software te implementeren.

Door de wijze van aanpak is het project in relatief korte doorlooptijd succesvol verlopen. JIS Nederland zal support leveren aan het IT team en heet Bruynzeel Storage Systems van harte welkom als Jeeves ERP gebruiker.

JIS Nederland tekent contract met Orbis Software

De integratie oplossingen van Orbis Software zullen onderdeel gaan uitmaken van het product-pallet van JIS Nederland. Zowel voor Jeeves ERP als SAP business One zal Orbis worden gebruikt voor integratie en portal oplossingen.

JIS Nederland vindt het een groot voordeel om te werken met een tool t.b.v. de integratie: Orbis Taskcentre biedt voordelen in implementatie en onderhoud van interfaces. Daarmee maakt JIS Nederland beide ERP softwarepakketten nog beter geschikt voor Enterprise Application Integration (EAI).

“Interfaces zijn tegenwoordig een standaard in implementaties van onze ERP software. Vaak kost dit relatief veel tijd en is het onderhoud lastig in verband met specifieke koppelingen. Door gebruik te maken van Orbis Software zijn we veel beter in control en bieden wij onze klanten een betere kwaliteit voor minder geld.”

 

Vacature ERP Trainee

Functiebeschrijving

JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal projecten neemt verder toe en maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden. Behalve een instroming van ervaren ERP consultants bieden wij de mogelijkheid voor een traineeship, met de intentie van een vast dienstverband als ERP consultant. Tijdens onze werkzaamheden combineren wij bedrijfskundige en software-technische kennis en behalen zo het maximale resultaat.

Het traineeship en de functie

Het trainee-programma behelst een periode van 2x drie maanden opleiding en training. Gedurende het opleidingstraject zul je worden getraind in het ERP systeem Jeeves, een modern ERP pakket gebaseerd op Microsoft techniek. Deze opleiding is grotendeels IT technisch, wij verwachten dat je als basis bedrijfskunde op HBO/WO niveau hebt.

Na het trainee-programma zul je deel uitmaken van één van onze implementatieteams. Je voornaamste taak is het implementeren van het Jeeves ERP systeem bij nieuwe klanten. Tevens zul je betrokken zijn bij de ondersteuning van bestaande Jeeves klanten en het geven van opleidingen.

Gezamenlijk met collega´s ben je betrokken bij de volledige ERP trajecten, vanaf procesanalyse en gebruikerstraining tot en met de nazorg. Ook zul je betrokken zijn bij het ondersteunen van de commerciële afdeling t.b.v. het voorbereiden van demonstraties.

In de toekomst biedt JIS Nederland de mogelijkheid om jouw specialisme verder te ontwikkelen door middel van training en opleiding.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Het profiel

  • Je beschikt over een HBO werk/denkniveau of academische achtergrond, het liefst in een technisch/bedrijfskundige richting
  • Enige ervaring met Microsoft SQL database is een pre (dit mag ook op school zijn geweest)
  • Je beheerst  de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Als consultant dien je een klantgeoriënteerde instelling te hebben en zijn communicatieve vaardigheden van groot belang
  • Het implementeren van ERP software is teamwork, samen met collega´s moet je willen gaan voor het beste resultaat

 

Wij bieden

  • uitdagende projecten, waar veel ervaring kan worden opgedaan bij interessante klanten
  • uitstekend salaris en secundaire voorwaarden
  • lease auto (bij de functie junior consultant), mobiele telefoon en laptop

 

Indien deze vacature je aanspreekt, stuur dan je motivatie en een CV naar:

JIS Nederland BV
T.a.v. de heer Tonnie Diepenmaat
Postbus 22
7550 AA HENGELO

Voor meer vragen kun je bellen met de heer Tonnie Diepenmaat, telefoon 074 2552580

Mitea kiest SAP B1 als nieuw gereedschap

Metaalbewerker Mitea heeft SAP Business One gekozen ter ondersteuning van haal financiële en logistieke processen. Mitea is een jong groeibedrijf, waarvan, naar verwachting, de komende jaren flinke groei zichtbaar zal zijn. SAP Business One zal worden gebruikt  vanuit de cloud en beschikken over de Hana in memory data met mogelijkheden voor snelle analyses van de bedrijfsprocessen.

Bruynzeel Storage Systems verhuist ERP Scandinavische locaties

Bruynzeel Storage Systems heeft onlangs, door middel van een overname, meerdere nieuwe verkoopkantoren in Scandinavië verkregen. Deze kantoren gebruiken reeds lange tijd Jeeves ERP software ter ondersteuning van hun specifieke processen. Deze oplossing bevalt dermate goed dat de Jeeves ERP installatie verhuisd naar Bruynzeel in Panningen om zodoende de verkoopkantoren te ondersteunen.

In de komende maanden zal het systeem verhuizen en onder beheer van Bruynzeel Storage Systems komen te vallen. JIS Nederland zal in nauwe samenwerking met Jeeves Zweden het project gaan uitvoeren en tevens toekomstig support partner worden.

Voor JIS Nederland betekent dit opnieuw een klant met internationale vestigingen die Jeeves ERP software inzet ten behoeve van de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen.

Vacature ERP consultant

Wij hebben een vacature en komen graag in gesprek met:

zeer ambitieuze ERP consultants

De achtergrond
JIS Nederland is volop in beweging en we hebben een drive om onze organisatie verder te laten doorgroeien. Het aantal klanten en projecten neemt verder toe. Dat maakt het noodzakelijk om ons team ERP consultants verder uit te breiden.

Onze opdrachtgevers zijn middelgrote ondernemingen met een duidelijke visie om zich in hun supply chain te willen onderscheiden. Wij ondersteunen hen daarbij met flexibele standaardsoftware en uitgebreide proceskennis. Dat resulteert voor JIS in uitdagende automatiseringsprojecten, waarbij ´standaard´ niet ver genoeg gaat en betrokkenheid een understatement is. Lees verder

Seminar Jeeves e-Approval

 

Veel enthousiaste reacties op ons seminar Jeeves e-Approval, over de automatisering van het proces rondom inkoopfacturen.

Een selecte groep Jeeves klanten was op 22 november te gast op ons seminar Jeeves e-Approval. Tezamen met Pink Elephant (leverancier van ReadSoft) is gedemonstreerd hoe een complete flow van inkomende goederen en kosten facturen kan worden geautomatiseerd, van scan, matching tot en met betaling.
e-Approval staat volledig in de belangstelling: dit jaar zijn meerdere Nederlandse Jeeves klanten deze oplossing gaan gebruiken.

Voor meer vragen of informatie, mail ons: info@jisnl.com

IQ Pack met SAP Business One aan het werk

Machine ontwikkelaar en bouwer IQ Pack is begonnen met het werken in SAP Business One. Het bedrijf is een startup met een vliegende start. De ERP software van SAP ondersteunt de bedrijfs-processen bij deze snelgroeier.

IQ Pack werkt met de SAP Business One Hana versie in de cloud.