erp integratie

Nieuws

CGV-service

Van Excel naar Jeeves ERP

CGV heeft verschillende andere bedrijfssystemen bekeken, maar koos voor Jeeves ERP omdat deze drie belangrijke componenten heeft: projectbeheer, productie en service.
Meer lezen
SCIP ondersteuning in Jeeves ERP

SCIP-management in Jeeves ERP

De nieuwe functie SCIP management, het beheer van Substances of Concern in Products (SCIP), ondersteunt Jeeves ERP klanten bij hun verplichting om melding te maken ...
Meer lezen

Webclient voor SAP Business One

SAP Business One Web Client biedt het beste van twee werelden: gebaseerd op de ontwerpprincipes van SAP Fiori en de kernprocessen en bedrijfslogica van SAP Business One.
Meer lezen

Jeeves ERP versie 6.4

Jeeves Information Systems heeft zojuist Jeeves ERP versie 6.4 uitgebracht. Dit is de nieuwste uitgave van de versie 6 reeks. Daarbij worden drie a vier versies per jaar uitgebracht.
Meer lezen

Time to celebrate!

Het SAP Business One team van JIS Nederland heeft een award gewonnen voor SAP Field Service Management New Deal Revenue 2020.
Meer lezen

Een update van JIS Nederland

Voor alle bedrijven is het het momenteel een grote uitdaging: het bedrijf zó vormgeven dat het – redelijk zonder schrammen – door deze crisis komt.
Meer lezen

Lokalisatie bij Aurora Innovation

JIS Nederland is begonnen met de lokalisatie van Jeeves ERP bij Aurora Innovation. Aurora is een Zweeds bedrijf met vestigingen in Europa, waaronder Nederland. Zij leveren telefoon-systemen voor grote organisaties.
Meer lezen

JIS Nederland wint SAP Award 2018

JIS Nederland heeft vandaag haar eerste SAP Award gekregen. ‘Het jaar 2018 is voor ons een duidelijke doorbraak geweest op het gebied van SAP Business One ERP software’
Meer lezen

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Een ERP systeem kiezen lijkt eenvoudig, ze zijn er in vele soorten en maten, waarschijnlijk zijn er in Nederland meer dan 250 verschillende ERP systemen. Genoeg om te kiezen lijkt het.
Meer lezen