erp integratie

Olba kiest nieuwe bedrijfs-software: SAP Business One

Home » Nieuws » Olba kiest nieuwe bedrijfs-software: SAP Business One

Leverancier en producent van producten voor kleindieren, OLBA, gaat SAP Business One bedrijfssoftware inzetten ter ondersteuning van al haar logistieke en financiële processen.

OLBA is een bekende leverancier in de wereld van producten voor pluimvee en knaagdieren Tot het assortiment  behoren broedmachines, voeder -en drinksystemen, waarvan een deel in de eigen fabriek worden geproduceerd.

Sinds de productie gedeeltelijk in eigen beheer is, is  ook de automatiseringsbehoefte veranderd en is besloten om na een uitgebreide selectieprocedure SAP Business One te gebruiken.
SAP Business One biedt de mogelijkheid om de processen vanuit het standaard ERP te ondersteunen Voor de planningssoftware wordt gebruik gemaakt van v-Plan, welke een interface heeft met SAP Business One.

Daarnaast zullen diverse moderne automatiseringsoplossingen worden geïmplementeerd, zoals: factuurherkenning, real-time analyses en een moderne userinterface met persoonlijke dashboards. OLBA zal bovendien gebruik maken van de moderne SAP HANA in-memory database, voor nog snellere prestaties.

‘We zijn blij OLBA als nieuwe klant te mogen begroeten en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking’ zegt Jos Bruins, CEO van JIS Nederland. Hij vervolgt: ‘Mede door de constante productontwikkeling van SAP, zien we dat SAP Business One in toenemende mate wordt gekozen door bedrijven die traditioneel keken naar MS Dynamics NAV ‘