erp integratie

6 redenen waarom uw bedrijf zou moeten upgraden naar Jeeves ERP versie 6

Home » Nieuws » 6 redenen waarom uw bedrijf zou moeten upgraden naar Jeeves ERP versie 6

Water en groen omzomen het oude centrum van Stockholm, dat bekend staat om de vele warmgele en terracottakleurige gebouwen – vaak met een boeiende geschiedenis.
In de eerste week van februari is JIS Nederland in deze bijzondere Zweedse hoofdstad drie dagen lang ondergedompeld in de wereld van Jeeves ERP versie 6. In het chique Radisson Blu Royal Viking Hotel waren we eerst aanwezig bij de jaarlijkse klantendag, waarna we de overige dagen hebben doorgebracht op het hoofdkantoor van Jeeves in het World Trade Center. Presentaties en trainingen zorgden ervoor dat wij u nu alles kunnen vertellen over versie 6. In deze blog maken wij hier een begin mee: wij delen de zes belangrijkste redenen om uw bedrijf te upgraden naar Jeeves ERP versie 6.

1. U bent klaar voor de toekomst

Ieder bedrijf heeft tools nodig die helpen om de productiviteit te verhogen en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. Jeeves ERP versie 6 is zo’n tool. Door de vele functionaliteiten in Jeeves ERP versie 6 kunt u uw bedrijf bijsturen, verbeteren en digitaal transformeren wanneer dat maar nodig is. En dat niet alleen: met de nieuwe versie garandeert Jeeves u dat u altijd direct toegang krijgt tot de nieuwste features. Dankzij Jeeves Desktop Client, Jeeves Mobiliteit en Jeeves ERP Cloud Service bent u klaar voor de toekomst.

2. Diverse nieuwe functionaliteiten zorgen voor meer efficiency

Om ervoor te zorgen dat u nóg efficiënter kunt plannen, is Jeeves ERP de samenwerking aangegaan met Timemetrics AB. In Jeeves ERP versie 6 vindt u dan ook een volledig vernieuwde oplossing voor productieplanning: EQ Plan. Met deze oplossing kunnen uw medewerkers tot in de kleinste details plannen, waardoor de productie gestroomlijnd wordt. Versie 6 bevat ook een nieuwe functionaliteit waarmee u uw voorraad efficiënter kunt managen. Andere nieuwe features in de nieuwe versie zijn onder meer een verbeterde afstemming met uw debiteurenadministratie en automatische facturering tussen bedrijven.

3. Informatie is beschikbaar wanneer u dit nodig heeft

Dankzij het verbeterde dashboard in versie 6 heeft u direct op de startpagina toegang tot alle belangrijke informatie. Dit kunt u naar wens en per gebruiker instellen. De ene gebruiker ziet bijvoorbeeld de tien populairste bestellingen terwijl de andere gebruiker direct inzicht heeft in de openstaande facturen. Uw gebruikers kunnen het dashboard ook gebruiken om projectinformatie met elkaar te delen en prioriteit te geven aan urgente kwesties. Hierdoor wordt er beter en efficiënter samengewerkt en worden taken sneller voltooid, wat de administratieve rompslomp vermindert, snellere leveringen mogelijk maakt en zorgt voor een verhoogde productie en verkoop.

4. U bent altijd compliant en up-to-date

Versie 6 bevat verschillende belangrijke toevoegingen die u helpen om snel en eenvoudig te voldoen aan nieuwe wettelijke vereisten en uw kritieke processen te verbeteren. Ook is de nieuwe versie gebaseerd op de meest recente versie van het onderliggende serverplatform van Microsoft, wat inhoudt dat de besturingsomgeving voortdurend beveiligingsupdates ondergaat.

5. U ervaart een verbeterde gebruikerservaring

Versie 6 is gerealiseerd in nauwe samenwerking met klanten. Eén van de wensen was een betere gebruikersinterface. Deze nieuwe interface biedt een duidelijk overzicht van taken die uitgevoerd moeten worden, waardoor gebruikers productiever zijn en gemakkelijker prioriteiten kunnen stellen. Versie 6 helpt u ook om uw klanten een meer persoonlijke klantervaring te geven. Zo zorgt de verbeterde functionaliteit in de productconfigurator ervoor dat u uw klanten unieke, op maat gemaakte producten kunt bieden, terwijl u zelf volledige controle behoudt over alle kritieke processen in de gehele supply chain.

6. U maakt gebruik van verschillende gebruiksvriendelijke tools

Jeeves ERP biedt u een dynamische gebruikerservaring die, indien gewenst, realtime kan worden aangepast aan uw wensen. Versie 6 wordt geleverd met verschillende gebruiksvriendelijke tools die uw organisatie helpen om processen te verbeteren en gebruikersgerichte oplossingen aan te passen. Denk daarbij aan taken die worden uitgevoerd in de backoffice, maar ook aan taken die bijvoorbeeld in de fabriek of in het magazijn.

Uw mogelijkheden met Jeeves ERP versie 6

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden met Jeeves ERP versie 6? Neem dan contact met ons op en leg uw vraagstuk bij ons neer.