erp integratie

Upgrade SAP Business One voor RS Technics.

Home » Nieuws » Upgrade SAP Business One voor RS Technics.

Succesvolle software upgrade SAP Business One en Boyum biedt hogere servicegraad en interface voor RS Technics.

RS Technics, een prominente speler in fabricage van sensoren en hoogwaardige elektronica, heeft met succes de overstap gemaakt naar de nieuwste versie van SAP Business One, versie 10, met de ondersteuning van de geavanceerde functionaliteiten van Boyum Software. Deze upgrade werd noodzakelijk vanwege de wens van RS Technics om de servicelayer van SAP te integreren, een functie die exclusief beschikbaar is in versie 10. Daarnaast was de beslissing om te upgraden ingegeven door het feit dat de oude versie niet langer ondersteund werd.

Belangrijkste Voordelen van de upgrade:

Integratie van Servicelayer: RS Technics maakt nu gebruik van de krachtige servicelayer van SAP Business One, waardoor het bedrijf profiteert van geavanceerde API-functionaliteiten, verbeterde connectiviteit en een naadloze integratie met externe toepassingen.

Versie 10 Functionaliteiten: De upgrade naar SAP Business One versie 10 brengt een reeks nieuwe en verbeterde functionaliteiten met zich mee, zoals:

  • Gebruikers gedefinieerde Velden in Rapporten: Een toevoeging aan SAP Business One versie 10 is de mogelijkheid om gebruikers gedefinieerde velden (user-defined fields) op te nemen in standaardrapporten. RS Technics kan nu specifieke bedrijfsinformatie aan rapporten toevoegen, waardoor deze beter aansluiten op de behoeften en processen van het bedrijf.
  • Servicebeheer: Met de nieuwe Service Module kunnen servicegerichte bedrijven, zoals RS Technics, hun serviceprocessen efficiënter beheren. Dit omvat planning, taaktoewijzing, voorraadbeheer en het volgen van servicewerkzaamheden. De bijbehorende Service App biedt buitendienstmedewerkers de mogelijkheid om realtime toegang te krijgen tot belangrijke klant- en service informatie.
  • Geoptimaliseerde Klantenservice: Door de naadloze integratie van de Service Module en App kunnen bedrijven zoals RS Technics de klantenservice optimaliseren, waardoor ze snel kunnen reageren op serviceverzoeken en de algehele klanttevredenheid kunnen verhogen.

Noodzaak van Upgrade: De beslissing om te upgraden naar versie 10 werd mede ingegeven door het feit dat de oude versie niet langer werd ondersteund. Dit waarborgt dat RS Technics profiteert van de nieuwste beveiligingsupdates en technologische verbeteringen, waardoor de algehele systeemstabiliteit wordt gewaarborgd.

Over RS Technics

RS Technics is fabrikant van temperatuursensoren, meet- en regeltechnische apparatuur en klant specifieke elektronica. Dat zijn ze al ruim 25 jaar. Daarnaast leveren en produceren zij druksensoren, sensoren voor het meten van relatieve vochtigheid, niveausensoren, luchtkanaal temperatuursensoren en infrarood sensoren.
Hun moderne SMD productielijn zorgt ervoor dat ze uw printplaat hoogwaardig en efficiënt kunnen maken, van ontwikkeling van uw plannen tot volledige assemblage van het eindproduct. Allemaal onder één dak, met korte lijnen. Ook bij kleinere aantallen helpen zij u graag! Al hun instrumenten worden gefabriceerd naar internationale standaarden zoals IEC60751 en IEC60584. RS Technics is gecertificeerd volgens ISO9001:2015. Sinds 2017 is RS Technics onderdeel van de Pentronic Group, dochteronderneming van Indutrade AB, dat een notering heeft aan de Nasdaq Stockholm.