erp integratie

Samenwerking JIS Nederland en Jeeves intensiever

Home » Nieuws » Samenwerking JIS Nederland en Jeeves intensiever

In de loop van 2020 heeft JIS Nederland haar samenwerking met Jeeves Information Systems verder uitgebreid.

Sinds 1999 zijn wij als Jeeves ERP partner in Nederland actief en hebben een focus op het adviseren, implementeren en leveren van support aan Nederlandse bedrijven. Deze activiteiten zijn uitgebreid met ondersteuning aan vestigingen van Zweedse bedrijven die Jeeves ERP gebruiken.

In het afgelopen decennium hebben wij ad hoc ondersteuning geleverd voor Zweedse bedrijven met een vestiging in Nederland. Deze ondersteuning is inmiddels uitgegroeid tot een structureel onderdeel van onze dienstverlening, vandaar dat JIS Nederland en Jeeves hierover een nieuwe samenwerking hebben afgesloten.

Wij verzorgen daarbij niet alleen ondersteuning van Zweedse bedrijven in Nederland, maar we zijn ook onderdeel van het Jeeves implementatie team voor deze bedrijven. Daarbij zijn deze activiteiten bovendien uitgebreid naar Duitsland en België (Vlaanderen).

Inmiddels maken al een aantal bedrijven gebruik van de voordelen van deze samenwerking, waaronder Aurora Innovations, Fagerhult en Dexion.

Zoals aangegeven heeft JIS Nederland een primaire focus op het bieden van oplossingen en het ondersteunen van nieuwe en bestaande klanten met Jeeves ERP .