erp integratie

Wegter Grootverbruik continueert relatie met nieuwe ERP en WMS

Home » Nieuws » Wegter Grootverbruik continueert relatie met nieuwe ERP en WMS

Alles voor de professionele keuken, gedekte tafel en recreatie. Wegter Grootverbruik is een bekende Nederlandse leverancier op dit gebied, die zich in toenemende mate manifesteert op de Europese markt met een multi-channel verkoopstrategie.

Guy Wegter over keuze SAP Business One ERP.
Guy Wegter – Wegter Grootverbruik

JIS Nederland is bij Wegter al meer dan dertig jaren leverancier van proces ondersteunende software (ERP) en de nieuwe generatie directie heeft besloten om de relatie met JIS Nederland te continueren. Guy Wegter zegt daarover “het leek logisch om met onze huidige leverancier JIS verder te gaan, maar zo zijn wij er niet mee omgegaan! Wij hebben een reeks softwarebedrijven uitgenodigd, waaronder JIS. Gedurende de demonstraties en selectieprocedure profileerden zij zich vanaf het eerste moment, wat uiteindelijk heeft geleid tot onze keuze.”

Volgende stap is SAP Business One

Wegter Grootverbruik gaat over op SAP Business One ERP, ondersteund met Produmex WMS software. Een perfecte en ‘future-proof’ combinatie om de gevarieerde supply chain te ondersteunen. Voor Wegter betekent deze stap dat zij, behalve de huidige processen, ondersteuning en integraties krijgen voor multi webshop omgevingen en marketplaces.

Tonnie Diepenmaat, CEO bij JIS Nederland: ‘ik ken Wegter al decennia, hierdoor heb je een band opgebouwd. Mede hierdoor ben ik ontzettend trots en blij dat we onze relatie voort kunnen zetten’ en hij vervolgt: ‘de oplossing van SAP Business One biedt perspectief voor Wegters toekomst!’

Guy Wegter – Wegter Grootverbruik:

“het leek logisch om met onze huidige leverancier JIS verder te gaan, maar zo zijn wij er niet mee omgegaan! Wij hebben een reeks softwarebedrijven uitgenodigd, waaronder JIS. Gedurende de demonstraties en selectieprocedure profileerden zij zich vanaf het eerste moment, wat uiteindelijk heeft geleid tot onze keuze.”

SAP Business One is enterprise resource planning (ERP) software ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt een complete oplossing voor het beheren van financiën, verkoop, klantrelaties, voorraad, bedrijfsvoering en rapportage. De software integreert alle bedrijfsfuncties in één systeem en biedt real-time inzicht in bedrijfsgegevens.

Produmex WMS

Produmex WMS is een magazijnbeheersysteem (WMS) dat is ontworpen om de behoeften van verschillende industrieën te ondersteunen, waaronder voedingsmiddelen en dranken, consumentengoederen en chemie. Het biedt tools voor het optimaliseren van magazijnoperaties, verbetering van voorraadnauwkeurigheid en verhoging van efficiency om kosten te reduceren en klanttevredenheid te verhogen. Produmex WMS integreert met SAP Business One, waardoor een compleet oplossing wordt aangeboden voor bedrijven die hun magazijnen naast hun financiën, verkoop en andere bedrijfsactiviteiten moeten beheren.

Implementatie door JIS Nederland

SAP Business One ERP voor Wegter Grootverbruik
Wegter Grootverbruik in Oldenzaal

De implementatie van de nieuwe software wordt uitgevoerd door JIS Nederland BV uit Hengelo. JIS Nederland is al meer dan twintig jaar actief als leverancier van financiële en logistieke bedrijfssoftware voor het middenbedrijf.

Over Wegter Grootverbruik

Wegter Grootverbruik is al meer dan honderd jaar leverancier van artikelen voor professionele keukens en tafels. Wegter levert een breed assortiment aan servies, bestek, glazen, en zelfs complete pakketten keukeninventaris voor tijdelijke woonruimtes. Deze producten komen terecht in de horeca, de zorg, bij bedrijven, de overheid en de recreatieve sector.