erp integratie

Over SAP Business One

Over SAP Business One

SAP Business One ERP software is een betaalbare, eenvoudig te implementeren en vooral complete oplossing voor bedrijfsbeheer, die lokaal kan draaien maar eveneens beschikbaar is in de cloud. Daarnaast is er ook een versie van SAP Business One voorhanden gebaseerd op de in-memory computing database (SAP Business One HANA). Onze totaaloplossing op maat van kleine en middelgrote ondernemingen helpt u om te groeien, uw rendement te verhogen en al uw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Business Management Made Simpler

Voor zowel managers als medewerkers is SAP Business One een prima tool om informatie effectiever te verwerken. En zo tot betere beslissingen te komen. Via één enkel systeem krijgen bedrijfsleiders en managers on demand een reëel en duidelijk overzicht van alle belangrijke actuele bedrijfsinformatie, doorheen de hele organisatie.

Unieke eigenschappen:

SAP Business One ERP software is baanbrekende software voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld op maat van kleine en middelgrote ondernemingen in volle groei.

Unieke, gepersonaliseerde werkstations

Werkstations geven gebruikers makkelijk toegang tot dashboardrapporten en algemene bedrijfsinformatie in de ERP software, met één enkele muisklik. U integreert moeiteloos gepersonaliseerde webpagina’s en via ‘drag and drop’ gebruikt u ook vlot de e-mailfuncties van Microsoft Outlook.

Diensten

Geïntegreerd Customer Relationship Management (CRM)

Met de CRM-oplossing kunt u verkoopopportuniteiten beheren, de verkooppijplijn analyseren, profielen van klanten en leveranciers opvolgen, contactgegevens en rekeningsaldi raadplegen, alsook uw contractbeheer en serviceplanning ondersteunen.

Krachtige rapportagetools en analyses

Met de unieke query- en rapportagetools, die volledig zijn geïntegreerd met SAP Crystal Reports, kunt u op praktisch elk onderdeel in een rapport klikken. Zo ontdekt u meteen alle relevante details.

Ondersteuning internationale handel in ERP software

SAP Business One ondersteunt zowel interne in- en verkoop als bedrijfstransacties in verschillende valuta’s en tussen meerdere bedrijven. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid om documenten voor klanten en leveranciers op te stellen in de lokale taal. Beschikbaar in 27 talen, is afgestemd op het wettelijk kader van 42 landen en wordt wereldwijd in meer dan 120 landen gebruikt.

SAP Business One Nieuws