erp integratie

SAP Business One implementatie bij dochter Diamond Genetics

Home » Nieuws » SAP Business One implementatie bij dochter Diamond Genetics

JIS Nederland, een toonaangevend bedrijf op het gebied van ERP-oplossingen, heeft met succes SAP Business One geïmplementeerd bij de dochterondernemingen van Diamond Genetics in de Verenigde Staten. De implementatie bij AI Total US heeft geresulteerd in geavanceerd voorraadbeheer en financiële oplossingen, waardoor de bedrijfsprocessen aanzienlijk zijn verbeterd.

AI Total US profiteert nu van uitgebreide voorraadbeheer- en financiële modules, Deze uniforme aanpak zorgt niet alleen voor gestandaardiseerde financiële processen, maar faciliteert ook een efficiënte kennisuitwisseling tussen de verschillende organisaties.

JIS Nederland heeft de implementatie strategisch vormgegeven, waardoor het hoofdkantoor in Nederland nu sneller en directer inzicht heeft in zowel financiële als voorraad gerelateerde gegevens van AI Total US. Deze verbeterde zichtbaarheid stelt Diamond Genetics in staat om vanuit Nederland proactief te sturen en weloverwogen beslissingen te nemen.

De keuze voor SAP Business One en de implementatie door JIS Nederland hebben geresulteerd in een uniforme ERP-oplossing voor alle bedrijven, gehost op één server. Deze aanpak bevordert de samenwerking tussen de verschillende entiteiten en vergemakkelijkt de uitwisseling van kennis. Het partnerschap met JIS Nederland verzekert Diamond Genetics van een consistente en hoogwaardige technologische ondersteuning.

Bovendien staat er een geplande upgrade op korte termijn op de agenda, waarbij JIS Nederland opnieuw een rol speelt. Deze gezamenlijke inspanning om de nieuwste functionaliteiten te integreren onderstreept de voortdurende toewijding van Diamond Genetics aan technologische excellentie.

JIS Nederland heeft zich opnieuw bewezen als een betrouwbare partner in het begeleiden van geavanceerde ERP-implementaties en versterkt hiermee de positie van Diamond Genetics als een innovatieve leider in de sector. De gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in een naadloos geïntegreerd ERP-systeem, waardoor de efficiëntie is verbeterd en de samenwerking binnen het wereldwijde netwerk van Diamond Genetics is versterkt.