erp integratie

Jeeves WMS voor veranda leverancier Verasol

Home » Nieuws » Jeeves WMS voor veranda leverancier Verasol

Verasol, leverancier van veranda’s en overkappingen, zal binnenkort gebruik maken van het warehouse management systeem (WMS) van Jeeves.

Al jarenlang behoort Verasol tot één van de sterkst groeiende bedrijven in haar sector. In al die tijd worden ze ondersteund door Jeeves ERP. Daarbij wordt de aanpasbaarheid van deze software gebruikt om de groei en verandering van de organisatie te blijven ondersteunen.

De magazijnen en het aantal voorraadtransacties zijn inmiddels dusdanig gegroeid, dat een volgende stap in de logistieke automatisering nodig is. Het Jeeves WMS gaat in eerste instantie zorgen voor een verbeterd locatiebeheer en het scannen van binnenkomende artikelen. In de (geplande) tweede fase zal ook het picking-proces volledig geautomatiseerd verlopen en aansluiten op de productie orders.

Jeeves WMS is een volledige WMS oplossing. Het grote voordeel bestaat uit de combinatie die wordt gemaakt met het Jeeves ERP software systeem. Gebruik makend van dezelfde database betekent dit dat er geen interface benodigd is.