erp integratie

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

ERP software powered by JIS Nederland

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Een ERP systeem kiezen lijkt eenvoudig, ze zijn er in vele soorten en maten, waarschijnlijk zijn er in Nederland meer dan  250 verschillende ERP systemen. Genoeg om te kiezen lijkt het.

Er zijn een aantal oplossingen waarbij maatwerk is gebouwd bovenop een ‘global’ ERP systeem. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel kleine niche oplossingen. Voor de meeste ERP software geldt dat ze niet slecht zijn, wat een keuze voor een ERP systeem niet makkelijker maakt.

Het is dan ook belangrijk om te kijken naar de filosofie achter de software en deze te spiegelen aan de eigen organisatie. Heeft u bijvoorbeeld een handelsorganisatie, waarbij de processen volledig standaard zijn en de toekomstverwachting onveranderd blijft. Dan kunt u de keuze laten vallen op één van de standaardpakketten.

Kunt u uw ERP kiezen?

Wanneer uw onderneming in een beweeglijke markt, groei of uitbreiding zit, dan is een standaardoplossing iets waar u binnen 3 jaren al tegen beperkingen aanloopt. Terwijl ERP gemiddeld meer dan 10 jaar wordt gebruikt. Software kan dan een remmende factor zijn voor uw groeiproces, voorbeelden genoeg waar dit het geval is (geweest). Dit type ondernemingen zijn (potentieel) klant van ons. Jeeves ERP groeit mee met de organisatie in grootte, maar ook in functie.

Waarom Jeeves ERP?

Laat uw business de software bepalen en niet andersom!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Van Excel naar Jeeves ERP
    CGV heeft verschillende andere bedrijfssystemen bekeken, maar koos voor Jeeves ERP omdat deze drie belangrijke componenten heeft: projectbeheer, productie en service.
  • Alfa Laval heeft één wereldwijd ERP productiesysteem
    Alfa Laval gebruikt Jeeves ERP als het primaire ERP productiesysteem voor de gehele groep. Het systeem regelt onder meer de inkoop, logistiek en productie.

Branche oplossingen

Jeeves ERP richt zich op groeiende bedrijven met een multi company omgeving, eventueel met vestigingen in het buitenland. Bedrijven kunnen onderling met elkaar worden verbonden (intercompany), hierdoor kan bijvoorbeeld het productiebedrijf volledig worden geïntegreerd met verkoopkantoren.

Met Jeeves ERP worden onder andere oplossingen geboden voor: discrete productie, machine productie (projecten) en handelsbedrijven.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen