Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

ERP software powered by JIS Nederland

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Een ERP systeem kiezen lijkt eenvoudig, ze zijn er in vele soorten en maten, waarschijnlijk zijn er in Nederland meer dan  250 verschillende ERP systemen. Genoeg om te kiezen lijkt het.

Er zijn een aantal oplossingen waarbij maatwerk is gebouwd bovenop een ‘global’ ERP systeem. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel kleine niche oplossingen. Voor de meeste ERP software geldt dat ze niet slecht zijn, wat een keuze voor een ERP systeem niet makkelijker maakt.

Het is dan ook belangrijk om te kijken naar de filosofie achter de software en deze te spiegelen aan de eigen organisatie. Heeft u bijvoorbeeld een handelsorganisatie, waarbij de processen volledig standaard zijn en de toekomstverwachting onveranderd is. Dan kunt u de keuze laten vallen op één van de standaardpakketten.

Kunt u uw ERP kiezen?

Wanneer uw onderneming in een beweeglijke markt, groei of uitbreiding zit, dan is een standaardoplossing iets waar u binnen 3 jaren al tegen beperkingen aanloopt. Terwijl ERP gemiddeld meer dan 10 jaar wordt gebruikt. Software kan dan een remmende factor zijn voor uw groeiproces, voorbeelden genoeg waar dit het geval is (geweest). Dit type ondernemingen zijn (potentieel) klant van ons. Jeeves ERP groeit mee met de organisatie in grootte, maar ook in functie.

Laat uw business daarom de software bepalen en niet andersom!

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves Nieuws

Jeeves ERP versie 6.4

Jeeves Information Systems heeft zojuist Jeeves ERP versie 6.4 uitgebracht. Dit is de nieuwste uitgave van de versie 6 reeks. Daarbij worden drie a vier versies per jaar uitgebracht.

Meer lezen