erp integratie

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen

ERP software powered by JIS Nederland

Waarom bedrijven Jeeves ERP kiezen?

Een ERP systeem kiezen lijkt eenvoudig, ze zijn er in vele soorten en maten, waarschijnlijk zijn er in Nederland meer dan  250 verschillende ERP systemen. Genoeg om te kiezen lijkt het.

Er zijn een aantal oplossingen waarbij maatwerk is gebouwd bovenop een ‘global’ ERP systeem. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel kleine niche oplossingen. Voor de meeste ERP software geldt dat ze niet slecht zijn, wat een keuze voor een ERP systeem niet makkelijker maakt.

Het is dan ook belangrijk om te kijken naar de filosofie achter de software en deze te spiegelen aan de eigen organisatie. Heeft u bijvoorbeeld een handelsorganisatie, waarbij de processen volledig standaard zijn en de toekomstverwachting onveranderd blijft. Dan kunt u de keuze laten vallen op één van de standaardpakketten.

Kunt u uw ERP kiezen?

Wanneer uw onderneming in een beweeglijke markt, groei of uitbreiding zit, dan is een standaardoplossing iets waar u binnen 3 jaren al tegen beperkingen aanloopt. Terwijl ERP gemiddeld meer dan 10 jaar wordt gebruikt. Software kan dan een remmende factor zijn voor uw groeiproces, voorbeelden genoeg waar dit het geval is (geweest). Dit type ondernemingen zijn (potentieel) klant van ons. Jeeves ERP groeit mee met de organisatie in grootte, maar ook in functie.

Laat uw business de software bepalen en niet andersom!

Waarom Jeeves ERP?

Aanpasbaar

Bewezen voor uw bedrijf, uniek op uw manier

Ontdek de veelzijdigheid van Jeeves ERP, een uitgebreid systeem dat moeiteloos op maat kan worden gemaakt en meegroeit met de veranderende behoeften van uw bedrijf. Uw unieke aanpassingen blijven behouden, omdat alle systeemwijzigingen en integraties automatisch worden doorgevoerd bij updates. Dit garandeert dat u constant kunt profiteren van nieuwe intelligente functies en de voordelen van een uitgebreid digitaal ecosysteem.

Cloud gebaseerd

De kracht van de cloud met volledige controle over uw gegevens

Ontdek Jeeves ERP Cloud, een direct inzetbare service via een private cloud, inclusief onderhoud en klantenondersteuning. Dit resulteert in lage opstartkosten en een efficiënte implementatie voor uw bedrijf. Door het systeem als een service te laten draaien, vermindert de belasting op uw interne IT-omgeving en de benodigde IT-middelen voor systeembeheer. Hierdoor kan uw IT-team zich richten op de groei van uw bedrijf. Met Jeeves ERP bent u optimaal voorbereid op toekomstige cloud-services.

Mobiel

Krijg de klus geklaard, waar u ook bent

Met de Jeeves mobiele app heeft u uw ERP altijd bij u. U kunt zelfs de mogelijkheden van uw mobiele apparaat gebruiken met de mobiele app. De app wordt geleverd met verschillende processen die u kunt gebruiken en aanpassen aan uw behoeften. U kunt onderweg eenvoudig de productie rapporteren, verkooporders aanmaken, facturen goedkeuren of andere activiteiten uitvoeren. Met het raamwerk in Jeeves ERP kunt u ook mobiele processen bouwen, volledig gebaseerd op uw eigen, op maat gemaakte processen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Branche oplossingen

Jeeves ERP richt zich op groeiende bedrijven met een multi company omgeving, eventueel met vestigingen in het buitenland. Bedrijven kunnen onderling met elkaar worden verbonden (intercompany), hierdoor kan bijvoorbeeld het productiebedrijf volledig worden geïntegreerd met verkoopkantoren.

Met Jeeves ERP worden onder andere oplossingen geboden voor: discrete productie, machine productie (projecten) en handelsbedrijven.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves Nieuws

Jeeves ERP in nieuw jasje

Dit jaar staat er veel te gebeuren met Jeeves ERP. Van alle kanten gaan er zichtbare veranderingen zijn, zoals de nieuwe versie 2024.

Meer lezen

Best-of-Breed of Best-of-Suite

“Best of breed” en “best of suite”? Een vraagstuk dat vooral voorkomt bij ERP software in combinatie met andere bedrijfssoftware. De oplossing: kijk eerst naar u zelf.

Meer lezen