erp integratie

Een update van JIS Nederland

Home » Nieuws » Een update van JIS Nederland

Voor alle bedrijven is het het momenteel een grote uitdaging: het bedrijf zó vormgeven dat het – redelijk zonder schrammen – door deze crisis komt.

Voor JIS Nederland is dat niet anders. Want hoe werk je in een 1,5-meter-samenleving als je normaal veel bij klanten op locatie bent? Als je graag ‘live’ afspraken doet, om organisaties en processen zo goed mogelijk te kunnen doorgronden? Als de voorkeur uitgaat naar een echte kop koffie, in plaats van een digitale?

Onze aangepaste werkwijze

Gelukkig kunnen wij veel van onze werkzaamheden doorzetten. Wij zitten niet stil – allesbehalve zelfs. Het enige wat voor ons nu noodgedwongen stil ligt, zijn onze werkzaamheden in het buitenland. Voor onze andere werkzaamheden hebben wij ‘alleen maar’ onze werkwijze moeten aanpassen. Momenteel zitten bijvoorbeeld een aantal nieuwe ERP-klanten in de eindfase van hun project. Die projecten lopen door, maar in gewijzigde opzet. Er is veel meer ruimte voor thuiswerk, al gaat het werk op kantoor ook door. Dat gebeurt uiteraard in zeer kleine samenstellingen, zodat we ruim 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Bij grotere projecten verdeelt het projectteam zich bijvoorbeeld over verschillende ruimtes, waarbij een aantal mensen online (vanuit huis) aanschuift.

Werken op afstand, het nieuwe ‘normaal’

Ook upgrades van projecten worden veelal vanaf afstand uitgevoerd. Van een live presentatie maken wij steeds vaker een online presentatie, van een live afspraak een online afspraak, enzovoort. Verder is support op afstand ons nieuwe (let wel: tijdelijke) ‘normaal’. Met wederzijdse inspanning van onze klanten én onze eigen medewerkers worden hiermee erg goede resultaten neergezet. En als we eerlijk zijn: dat hadden we wel gehoopt, maar van tevoren niet verwacht.

Ook nu kiezen bedrijven voor vernieuwing van hun software

Overigens weten opvallend veel nieuwe potentiële klanten de weg naar ons te vinden. Wat zeggen we, onze prospectlijst breidt zich zelfs uit. Ook in deze roerige tijden zijn veel bedrijven in voor vernieuwing van hun software.

Dat echte kopje koffie…

Kortom, JIS Nederland ziet nog voldoende mogelijkheden. Ook nu. Juist nu. En zodra het weer mag komen we graag bij u langs voor dat echte kopje koffie. Tot snel!