erp integratie

Processen in Jeeves ERP

Processen in Jeeves ERP

(voor middelgrote bedrijven)

Zeven krachtige basis processen bepalen de kracht van Jeeves ERP voor een bedrijf, aangevuld met functies van enterprise-klasse en uitgebreid met additionele oplossingen en integraties. Elk toepassingsgebied vertegenwoordigt de functionaliteit die u kunt verwachten van een ERP-oplossing met een 25-jarige geschiedenis van onderzoek en ontwikkeling.

De uitgebreide processen in Jeeves ERP

Bekijk de 7 belangrijkste processen. Alle gebieden maken deel uit van één centraal ERP systeem. Bovendien bestaan deze uit zeer brede als diepe functionele oplossingen per gebied.


Project management


Rapporteer tijd aan de hand van gedefinieerde project-mijlpalen, evenals voortgang en kostenaccumulatie

Financieel management


Volledig geïntegreerde financiële toolset met ondersteuning voor IFRS en GAAP-compliance

Service management


Beheer serviceopdrachten waarbij traceerbaarheid, contracten, garanties en claims worden beheerd

Productie management


Robuuste productie omgeving met productie-planning voor proces-en discrete productie.

Sales & customer service


Tools voor orderafhandeling waarmee u realistische verwachtingen kunt instellen over prijzen, doorlooptijden en leveringen

Product management


Beheer de productdata, zorg voor de winstgevendheid van het product en identificeer verbeterpunten

Supply chain management


Krijg volledig inzicht in-en naadloze samenwerking met uw supply chain
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvullende functies en integraties

Het Jeeves ERP bedrijfssysteem is uit te breiden met een groot aantal integraties en extra functies. Enkele daarvan ontwikkeld door Jeeves, andere gebouwd in samenwerking met toonaangevende softwarebedrijven en bovendien ontwikkeld door onze product experts. Dankzij de open architectuur van het systeem en de tool voor het bouwen van services.

ERP integratie en functies

ERP processen voor meerdere bedrijven en groepen

Met een core inrichting van robuuste ERP-functies voor meerdere bedrijven en groepen, kan erop worden vertrouwd dat sprake is van een bedrijfssysteem voor uitdagingen van zowel vandaag als morgen. Productlijnen, bedrijven, geografische spreiding en partners in de toeleveringsketen kunnen standaard worden toegevoegd. De multi-company functies omvatten het hele ERP systeem. Workflow van Jeeves biedt hulp bij het opzetten van efficiënte verkoopprocessen en het lanceren van nieuwe productlijnen. Alle functies in Jeeves ERP kunnen worden uitgebreid en aangepast aan de complexe behoeften van het bedrijf.

Tooling JIS Nederland

Binnen JIS Nederland is veel aandacht voor verdere optimalisatie en fine-tuning van de software. Dat houdt in dat wij naast het aanbod van Jeeves ERP ook tooling met extra functies beschikbaar hebben voor niche markten of tooling die samenhangt met lokalisatie of lokaal gebruik. Informeer wat wij voor uw branche kunnen betekenen.

Jeeves ERP processen
functies en processen in Jeeves ERP

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de processen in een bedrijf. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. Jeeves ERP software met standaard functies voor o.a. groothandel, productie, projectenbedrijven, bedrijven in (technische) handel, en dienstverlening.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen