Document output management

Document output management

ERP software powered by JIS Nederland

De document output management software Advanced-Forms is een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing om uw uitgaande documentstromen (bijvoorbeeld facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten) eenvoudig te automatiseren.

Wij leveren Advanced Forms al jaren om Jeeves ERP ook op het gebied van document output een volledige oplossing te laten zijn. Speciaal voor Jeeves hebben wij een XML interface ontwikkeld, zodat klanten snel kunnen implementeren en zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van standaarden.

De behoefte aan documenten is gigantisch en neemt alleen maar toe. Traditioneel natuurlijk op papier, maar in toenemende mate digitaal. Of beide natuurlijk, daar richten we eenvoudig output flows voor in. Deze kunnen worden aangestuurd op bijvoorbeeld klant, klantsoort of land.

Jeeves ERP klanten zijn verschillend van elkaar en daarom is er altijd vraag naar specifieke documenten of instellingen. Daarnaast werkt het merendeel internationaal, wat leidt tot een forse uitbreiding van de documenten.

Uiteraard worden barcode documenten en etiketten ook aangestuurd vanuit Advanced Forms, van artikel etiketten tot verzend documenten.

Financiële documenten moeten veelal worden bewaard in originele uitvoering. Deze worden opgeslagen op een fileserver en ze kunnen snel worden gereproduceerd.

Binnen Advanced Forms is de mogelijkheid om het output document eerst te laten autoriseren, voordat het wordt verzonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan inkooporders (boven een bepaald bedrag).

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

Jeeves ERP Nieuws

Jeeves ERP versie 6.4

Jeeves Information Systems heeft zojuist Jeeves ERP versie 6.4 uitgebracht. Dit is de nieuwste uitgave van de versie 6 reeks. Daarbij worden drie a vier versies per jaar uitgebracht.

Meer lezen