erp integratie

Service

Service

ERP software powered by JIS Nederland

Service Management binnen SAP Business One biedt ondersteuning voor alle soorten activiteiten, zoals: contractbeheer, planning, supportcalls en interacties met klanten.

Servicecontract

Met deze functie kunnen contracten worden opgesteld ten behoeve van ondersteuning of garantie , zoals deze zijn afgesproken met de klant. De begin-en einddatum, specifieke voorwaarden en afgesproken responstijden maken deel uit van het servicecontract.

Klant apparatuur rapporten

Toont alle artikelen en serienummers, zoals deze aan een klant of een selectie van klanten zijn verkocht.

Service calls

Met deze functie kunnen gebruikers alle calls bekijken, inclusief de statusmeldingen op datum of selectie van datums. Binnen de selecties kan ook gekeken worden op soort wachtrij, technicus, probleemtype, prioriteit, artikel en call status. Ook is het mogelijk om de calls ten opzichte van contractuele responstijden als rapportage in te zien.

Field Service Management

JIS Nederland biedt diverse mogelijkheden om ook uw buitendienst service mensen volledig aan te sluiten op uw SAP Business One omgeving, door middel van smartphone of tablet.

Apparatuurkaart van de klant

Deze functie biedt medewerkers gedetailleerde informatie over een onderhoudsartikel van een klant, zoals: serienummer van de fabrikant, replacement serienummer en de geschiedenis van service calls. Ook bevat het de lijst met opdrachten voor servicediensten toegewezen op basis van het artikel.

Calls op basis van queu

Met deze functie wordt een overzicht gegenereerd van alle openstaande calls op basis van queu´s (wachtrijen). Ook is het mogelijk om alle gerelateerde calls van een bepaald incident in beeld te brengen. Calls en statussen kunnen worden ´gemanaged´ en worden toegewezen aan individuele medewerkers of in een que worden geplaatst of verplaatst.

Responstijd registratie

Hiermee is het mogelijk om de interactie tussen klant en de service call te volgen en de benodigde responstijd te registeren die nodig is om te reageren op een individuele service call.

Diensten

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

SAP Business One Nieuws