erp integratie

Project Management

Project Management

ERP software powered by JIS Nederland

Jeeves ERP software ondersteunt volledig project management en project gebaseerde productie. Daarbij is onder andere functionaliteit voorhanden voor tijdsregistratie. Met daarbij de mogelijkheid tot onder handen werk rapportage of inzicht in bottlenecks. Dit onderdeel van Jeeves ERP maakt het mogelijk om inzichtelijk te verkrijgen. Door middel van heldere rapportages kan op tijd en budget worden gestuurd.

Jeeves Project Management beschikt onder andere over functionaliteit ten behoeve van:

  • Structuren
  • Management en tracking
  • A Conto/milestone facturering
  • Kosten en kostenpost structuren
  • Percentage of completion (PoC) en forecasting
  • Tijdsregistratie, rapportage en facturering

STRUCTUREN

Elk project of opdracht in Jeeves heeft een structuur. Deze biedt een flexibele basis waarin u de verschillende gegevens kunt bijhouden en beheren, waardoor op tijd en budget kan worden aangestuurd.
Het eerste component is de opdracht, dat is de overeenkomst met de klant waarin prijzen, voorwaarden en de klantgegevens zijn vastgelegd. De opdracht geeft ook de soort overeenkomst weer die u met de klant heeft. Hier moet gedacht worden aan prijsafspraak, betaling, doorlooptijd, materiaal of andere zaken die als basis voor het project dienen.
Dan is er het ´master´- project, dat kan worden gebruikt als “paraplu” voor deelprojecten. De projecten kennen vervolgens een gegevensstructuur, waarin activiteiten en sub-activiteiten worden vastgelegd.

Project management

BEHEER EN A-CONTO/MILESTONE FACTURERING

Jeeves ERP is een volledig geïntegreerd software platform, Project Management en Productie Management lopen dan ook naadloos in elkaar over.

Jeeves helpt uw managers om op efficiënte wijze projecten te volgen en te beheren. Projectmanagers kunnen resources (mensen) toewijzen aan projecten en geschatte versus werkelijke kosten voor het totaal of per activiteit inzien. Projecten kunnen verder worden uitgesplitst voor kostenberekening en facturering. Transacties kunnen worden gegroepeerd met behulp van een dimensie, met inbegrip van de kostenplaats, regio, land, de klant, product of productlijn. Managers kunnen orderaanpassingen in elke fase bijhouden. Wanneer productie orders onder een project ´hangen´ kan door middel van shopfloor control een integratie met de werkvloer plaatsvinden, met volledig automatische controle op tijdregistratie en gereedheid.

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen