erp integratie

Point of Sale (POS)

SAP Customer Checkout

ERP software powered by JIS Nederland

POS-technologie wordt niet langer gewoon gebruikt als eenvoudig kassa systeem. Klanten verwachten tegenwoordig de mogelijkheid om loyaliteitspunten te verzamelen, kortingen te verkrijgen en gepersonaliseerde accounts te maken – snel en efficiënt.

Tegelijkertijd worden retail-omgevingen steeds complexer. SAP Customer Checkout helpt u aan te passen aan de eisen van de snel bewegende Retailsector door gebruik te maken van nieuwe zakelijke kansen op een Agile manier. U kunt uw POS-oplossing snel schalen, integreren en uitbreiden om tegemoet te komen aan de behoeften van een groeiend bedrijf. Terwijl u centraal meerdere POS-systemen beheert om een geconsolideerde weergave te krijgen van ontvangsten, vouchers en gebruikers.

De applicatie biedt ook geavanceerde tools om u te helpen met het effectief beheren van de autorisaties van medewerkers en het onderhouden van gepersonaliseerde klantcommunicatie, uiteraard in overeenstemming met de privacy regelgeving.

SAP Customer Check Out

Voordelen

  • Efficiënte en flexibeler POS-operaties
  • Betere ondersteuning voor weloverwogen besluitvorming (analyses)
  • Verminderde IT-complexiteit en kosten
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

POS Oplossing

  • Geavanceerde hardware-neutrale oplossing, met veelzijdige functionaliteit die gemakkelijk kan worden uitgebreid
  • Intuïtieve gebruikersinterfaces geoptimaliseerd voor retail en snelle service
  • Werkt als stand-alone systeem of met koppeling naar andere bedrijfssoftware door eenvoudige integratie met een ERP-systeem. Interface met SAP Business One is standaard aanwezig
  • Management tools die inzicht verschaffen in de POS-processen
  • Offline modus voor continuïteit van de operaties, zelfs zonder een Internet verbinding werkt de kassa door

Diensten

Branche oplossingen

Standaard bedrijfssoftware voor uw business

Elke branche heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vraagt daarom ook voor specifieke ondersteuning van de bedrijfsprocessen. JIS Nederland heeft diverse branche modellen beschikbaar. ERP software met standaard oplossingen voor o.a. groothandel, bedrijven in (technische) handel, detailhandel en dienstverlening. Kijk ook eens naar de oplossingen voor groothandel of cloud.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben.

SAP Business One Nieuws