SAP Business One HANA

SAP Business One HANA

Snelheid en analyses met SAP B1 HANA ERP software

Met SAP Business One voor SAP HANA draaien de SAP Business One-applicatie en alle bijbehorende gegevens op SAP HANA, de in-memory computingdatabase.

De SAP HANA-database is schaalbaar en verwerkt makkelijk een grote hoeveelheid gegevens. U plukt het voordeel van een extreem snelle applicatie en real-time analyses en kunt een groter aantal gebruikers toegang verlenen tot de applicatie zonder dat de prestaties ervan in het gedrang komen.

Bovendien kunt u planning, verkoop- en productieprocessen, alsook financiële transacties versnellen. Tegelijk geniet u van innovatieve bedrijfsfunctionaliteiten zoals ‘extreme apps’ om u het aanpassingsvermogen en de efficiëntie van uw onderneming te verhogen. Met een ‘extreme app’, zoals de geavanceerde ‘available-to-promise’ (ATP)-app, voert u in real- time voorraadcontroles uit. De app voor cashflowprognoses zorgt dan weer voor beter inzichten in uw kassaldo, terwijl u met ‘Pervasive Analytics’ uw eigen dashboards maakt om live gegevens in een dynamische visuele omgeving weer te geven.

Door uw manier van rapporteren te vereenvoudigen, kunt u bovendien uw eigendomskosten voor technologie verlagen. In slechts enkele minuten – of zelfs seconden – maakt u rapporten die vroeger uren in beslag namen. Zelfs wanneer uw onderneming tonnen gegevens produceert, kunt u nog steeds erg complexe en data-intensieve analyses in real-time uitvoeren

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Business Benefits

  • Gebruik de kracht van SAP HANA om uw bedrijfsprestaties te verbeteren en tegelijk uw IT-kosten te drukken
  • Voer real-time analyses uit om sneller tot bedrijfsinzichten en efficiëntere beslissingen te komen
  • Nieuwe functies zorgen voor hoog-performante dashboards en rapportage, alsook real-time stockoverzichten, orderbeheer en cashflowinzichten
  • Sterk verbeterde en aanpasbare planning-, verkoop-, productie- en financiële processen
  • Geen compromis op het vlak van prestaties, ook al stijgt het aantal gebruikers met toegang tot de applicatie

Analyses, ondersteund door SAP HANA

SAP Business One-gebruikers genieten van alle voordelen van de in-memory computingtechnologie voor analyse en rapportage.

U krijgt real-timetoegang tot informatie om uw besluitvormingsproces te ondersteunen en kunt die informatie makkelijk en zelfstandig in detail bekijken. Daardoor komt u sneller tot betere beslissingen. Bovendien verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers door informatie van de effectieve eindgebruiker ter beschikking te stellen.

Analyses en rapportage

Op basis van voortdurend bijgewerkte gegevens creëert u makkelijk zelf rapporten met SAP Business One. En dat in slechts enkele seconden. Bovendien kunt u ‘wat als?’-analyses uitvoeren met de gegevens die u het vaakst gebruikt.

Hogere productiviteit

Gebruik voorgedefinieerde content en multidimensionale bronnen om gegevens te analyseren en rapporten te maken. Maak gebruik van Microsoft Excel om in real-time gegevens onder de loep te nemen.

Voorgedefinieerde dashboards en rapporten

U krijgt toegang tot een veelheid aan vooropgestelde rapporten, op maat van de bedrijfsprocessen die u het vaakst hanteert.

Zoekopdrachten

U vindt makkelijk alle gegevens in SAP Business One terug dankzij uitgebreide zoekfunctionaliteiten.

Diensten

Meer over SAP Business One Hana

Voordelen voor bedrijven

  • Kom sneller tot betere beslissingen dankzij efficiënte rapportage- en zoekfuncties, en krijg toegang tot meer gegevens dan ooit tevoren
  • Verhoog de productiviteit van uw medewerkers: stel hen in staat om in real-time standaard- en ad-hoc- rapporten op te stellen, volledig op eigen houtje, met behulp van Excel
  • Verhoog uw ROI en neem de juiste beslissingen door de transactionele en operationele gegevens uit SAP Business One ten volle te benutten
  • Een veilige investering op lange termijn en een totaaloplossing, aangeboden door één enkele softwareproducent

SAP Business One Nieuws