erp integratie

SAP Business One HANA

SAP Business One HANA

Snelheid en analyses met SAP B1 HANA ERP software

Met SAP Business One voor SAP HANA draaien de SAP Business One-applicatie en alle bijbehorende gegevens op SAP HANA, de in-memory computingdatabase.

De SAP HANA-database is schaalbaar en verwerkt makkelijk een grote hoeveelheid gegevens. U plukt het voordeel van een extreem snelle applicatie en real-time analyses en kunt een groter aantal gebruikers toegang verlenen tot de applicatie zonder dat de prestaties ervan in het gedrang komen.

Bovendien kunt u planning, verkoop- en productieprocessen, alsook financiële transacties versnellen. Tegelijk geniet u van innovatieve bedrijfsfunctionaliteiten zoals ‘extreme apps’ om u het aanpassingsvermogen en de efficiëntie van uw onderneming te verhogen. Met een ‘extreme app’, zoals de geavanceerde ‘available-to-promise’ (ATP)-app, voert u in real- time voorraadcontroles uit. De app voor cashflowprognoses zorgt dan weer voor beter inzichten in uw kassaldo, terwijl u met ‘Pervasive Analytics’ uw eigen dashboards maakt om live gegevens in een dynamische visuele omgeving weer te geven.

Door uw manier van rapporteren te vereenvoudigen, kunt u bovendien uw eigendomskosten voor technologie verlagen. In slechts enkele minuten – of zelfs seconden – maakt u rapporten die vroeger uren in beslag namen. Zelfs wanneer uw onderneming tonnen gegevens produceert, kunt u nog steeds erg complexe en data-intensieve analyses in real-time uitvoeren

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Business Benefits

  • Gebruik de kracht van SAP HANA om uw bedrijfsprestaties te verbeteren en tegelijk uw IT-kosten te drukken
  • Voer real-time analyses uit om sneller tot bedrijfsinzichten en efficiëntere beslissingen te komen
  • Nieuwe functies zorgen voor hoog-performante dashboards en rapportage, alsook real-time stockoverzichten, orderbeheer en cashflowinzichten
  • Sterk verbeterde en aanpasbare planning-, verkoop-, productie- en financiële processen
  • Geen compromis op het vlak van prestaties, ook al stijgt het aantal gebruikers met toegang tot de applicatie

Analyses, ondersteund door SAP HANA

SAP Business One-gebruikers genieten van alle voordelen van de in-memory computingtechnologie voor analyse en rapportage.

U krijgt real-timetoegang tot informatie om uw besluitvormingsproces te ondersteunen en kunt die informatie makkelijk en zelfstandig in detail bekijken. Daardoor komt u sneller tot betere beslissingen. Bovendien verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers door informatie van de effectieve eindgebruiker ter beschikking te stellen.

Analyses en rapportage

Op basis van voortdurend bijgewerkte gegevens creëert u makkelijk zelf rapporten met SAP Business One. En dat in slechts enkele seconden. Bovendien kunt u ‘wat als?’-analyses uitvoeren met de gegevens die u het vaakst gebruikt.

Hogere productiviteit

Gebruik voorgedefinieerde content en multidimensionale bronnen om gegevens te analyseren en rapporten te maken. Maak gebruik van Microsoft Excel om in real-time gegevens onder de loep te nemen.

Voorgedefinieerde dashboards en rapporten

U krijgt toegang tot een veelheid aan vooropgestelde rapporten, op maat van de bedrijfsprocessen die u het vaakst hanteert.

Zoekopdrachten

U vindt makkelijk alle gegevens in SAP Business One terug dankzij uitgebreide zoekfunctionaliteiten.

Diensten

Meer over SAP Business One Hana

Voordelen voor bedrijven

  • Kom sneller tot betere beslissingen dankzij efficiënte rapportage- en zoekfuncties, en krijg toegang tot meer gegevens dan ooit tevoren
  • Verhoog de productiviteit van uw medewerkers: stel hen in staat om in real-time standaard- en ad-hoc- rapporten op te stellen, volledig op eigen houtje, met behulp van Excel
  • Verhoog uw ROI en neem de juiste beslissingen door de transactionele en operationele gegevens uit SAP Business One ten volle te benutten
  • Een veilige investering op lange termijn en een totaaloplossing, aangeboden door één enkele softwareproducent

SAP Business One Nieuws