info@jisnl.com
074-2552580
JIS Nederland B.V.
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo

Sales & Customer Service

Sales & Customer Service

Of het nu gaat om het vinden van nieuwe klanten of om bestaande klanten te helpen, met Sales & Customer service beschikt u over volledige CRM functionaliteit geïntegreerd in Jeeves ERP software. Jeeves Sales & Customer Service is toepasbaar bij praktisch alle soorten bedrijven.

Dashboard

Medewerkers kunnen werken vanuit een klant dashboard, waarbij informatie over prijzen, orderstatus en facturen direct zichtbaar is. Offertes en orders kunnen direct worden ingevoerd, order-unieke producten kunnen eenvoudig worden samengesteld door gebruik te maken van de productconfigurator.

product-configurator-screenprint

Afbeelding: voorbeeld productconfigurator Jeeves

Inzicht en mogelijkheden

Door volledig inzicht in de klantdata kunnen sales en customer service medewerkers meer accuraat reageren en een hogere service graad bieden naar de klanten. Onderdelen van Jeeves Sales & Customer Service zijn ondermeer:
• Bedrijf, contact en activiteit management (CRM)
• Campagnes, lead en prospect management
• Sales forecasting en rapportages
• Outlook integratie
• Available to promise overzicht
• Estimator (ordertool voor product samenstellingen)
• Prijs management (prijslijsten, kortingen)
• Offertes
• Verkooporders

 

Aanpasbaar op het verkoopproces

Jeeves Sales & Customer Service wordt geleverd met voorgedefinieerde processen, rollen, menu´s en documenten, die alle eenvoudig kunnen worden aangepast op het bestaande proces van de verkoop organisatie.

Klanten kunnen eenvoudig worden onderverdeeld in verschillende categorieën en groepen voor het uitvoeren van controles, statistieken, kortingen en nog veel meer.

Ook producten kunnen op eigen wijze worden gecategoriseerd, Op elk gewenst niveau, zoals groepen, klasse of rekening. Prijslijsten en andere indelingen zijn beschikbaar voor elk product, met daarbij opties voor taal, eenheden, betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, levermethode, valuta en nog veel meer.

Het verkoopteam heeft de beschikking over een real-time overzicht van alle beschikbare-en niet beschikbare artikelen en levertijden. Dit geldt ook voor variant-en seizoensartikelen.

Het is mogelijk om deze module uit te breiden met de product configurator, zodoende is het mogelijk om klanten te ondersteunen bij het samenstellen van orderunieke producten.

U bent op deze pagina: